1.division på Coronapause

1.division på Coronapause

TM Tønder og resten af 1.divisionsholdene kommer ikke til at spille kampe igen før 23.november. Dermed er fredagens kamp mod Nordsjælland aflyst, ligesom de næste tre kampe mod Ajax, HØJ og Skovbakken. Divisionsforeningen har sendt følgende:

Efter fredagens udmelding og de seneste dages brug på diverse fortolkninger, er det desværre blevet afgjort, at vi ikke kan holde vores to 1. divisioner kørende. Vi har kæmpet hårdt for dette og DIF har fremlagt vores argumenter i de rette fora, men desværre uden resultat.

Derfor afbrydes 1. division Herrer og 1. division Kvinder med øjeblikkelig virkning og foreløbig frem til den 23. november.

Samtidig må vi så også konkludere, at klubber i 1. division i træningssammenhæng må forholde sig forsamlingsforbuddet på de 10 personer for atleter over 21 år.

Alle kommuner har udsendt opdaterede regler til foreninger og haller, hvor I kan opdatere jer på hvordan det er i jeres haller.

Vi håber selvfølgelig alle på at vi kan genoptage aktiviteterne efter de fire uger, og holder fast i alle kampe fastsat efter den 23. november.

Kampene i den mellemlæggende periode og genplaceringen af disse vil vi i samarbejde med jer forholde os til, når vi har et billede af hvornår og hvordan landet åbner igen.

Der er møde i Udvalget for Professionel Håndbold den 19. november, hvor emnet naturligvis vil være centralt. Her vil også indgå om sæsonen skal forlænges eller om der er andre ting der skal ændres.

Der vil blive udsendt en pressemeddelelse senere i eftermiddag.