15 mål af Kasper Lydiksen

15 mål af Kasper Lydiksen

Det var et hårdt presset TM Tønder 3 div. mandskab som drog på den lange tur til sydfyn hvor Stenstrup var værter for kampen. Søndag morgen indløb der 3 afbud grundet sygdom/skade, og det var desværre ikke muligt at få andre spillere med – så vi drog til fyn med 7 spillere i alt ( 4 fløjspillere, 1 streg, 1 back & 1 keeper) samt 2 træner der evt. kunne komme på banen såfremt der kom skader.

Undskyld sprogbruget – for hold nu kæft en præstation spillerne lavede, kan næste ikke finde ord.

Vi var klar over at med den sammensætning af de 7 spillere, skulle vi ud i lidt alternativt,  velvidende at det ville koste mange kræfter – men vi gik fra starten i 5-1 forsvar, næsten tangerende til 4-2/3-3 for at stresse modstanderne og evt komme til lette mål. Lars Muus som den sikre styremand nede bagved, Lars Reinholdt som den fremskudte og de 2 unge U19 spillere Jacob Orehøj og Lasse Roth som backs, Danny Simonsen og Kasper Lyderiksen på fløjene løste opgaverne til et 13 tal  på en 12-karakterskala – hold nu op hvor blev der arbejdet igennem.

Angrebet blev sublimt styret af Lars Reinholdt, Lasse Roth satte tempo og Kasper Lyderiksen gjorde det færdig – 15 mål på 15 skud blev det til fra den ”hotte venstre arm”  –  mål nr. 15 blev sat ind til sejr 1 sek før tid, hvor bolden blev flækket helt ind i krydset uden chance for deres keeper. Kasper Lyderiksen kræver altså lige lidt ekstra omtale for de sidste 3 kampe har han scoret over 40 mål – og er bare en klasse spiller på højre back.

Kampen forløb helt klart på vores præmisser, og hjemmeholdet kunne slet ikke finde løsning på vores ultra offensive forsvar og en pause føring til os på 21-15 var helt fortjent. 2 halvleg startede på samme måde og vi kunne holde forspringet på 6-7 mål , men efter ca. 15 min begyndte spillerne helt naturligt at mærke trætheden, og da vi også samtidig blev ramt af 2 udvisninger i træk , begyndte hjemmeholdet at komme tættere på – og med 10 sek igen fik de udlignet til 33-33. Vi gav bolden hurtig op, og med 2 sek tilbage fik Lyde tildelt et frikast – Muus vippede bolden til Lyde som helt utroligt flækkede den ind til stilling 34-33 i vores favør.

Som jeg indledningsvis sagde – kan jeg ikke finde ord for spillernes præstation – for det helt vildt at vi med 7 mand kan vinde og så endda på den måde – det viser simpelthen hvilken støbning spillerne har, i modgang står de sammen, og med vilje og fight kommer man langt.

Holdet var:

Silas Kellner ( 9 redning), Lasse Roth (2) Lars Reinholdt (2), Lars Muus (7) Danny Simonsen (3), Kasper Lyderiksen (15) Jacob Orehøj (5)

Mvh Træner Brian Smidemann