2.holdet spiller atter på Fyn

2.holdet spiller atter på Fyn

Vores unge 3 div. mandskab drager fredag aften atter til Fyn, nærmere bestemt til den fynske hovedstad Odense, hvor TPI Odense er værter for aftenens opgør.

Der er et spil som hedder 3 på stribe – det har vi udvidet til 5 på stribe , for vi går efter den 5 sejr i træk. Om det så er muligt skal tiden vise, for igen kommer vi til at stille op i noget af en alternativ opstilling.

Det gjorde vi også i sidste kamp på den svære udebane i Middelfart, og der gav det fuld udbytte, så det tror jeg da 100% på at vi kan gentage. Vi er forberedte, game-planen er klar, de rutinerede kræfter i Lars Muus, Lars Reinholdt & Danny Simonsen er klar til at styre fredags showet med hård hånd.

TPI Odense ligger pt på 9 pladsen med 5 point, det er deres sidste kamp inden jule-pausen, så de vil helt klart komme med alt hvad de har, for at sikre sig et godt afsæt inden Julepausen og for at komme væk fra de nedre pladser.

Vi kommer derimod ind til kampen med en helt anden forudsætning, 4 sejre i træk og 11 point på kontoen, hvilket pt. Er er lig med en 4 plads. En sejr betyder faktisk også at vi bibeholder vores topplacering, samt at vi får skabt en god afstand til de nedre pladser i tabellen som er det vigtigste i første omgang.

Til fredags kamp vil der også være debut til den unge U19 spiller Anders Svendsen, som i de seneste kamp har gjort det rigtig godt på U19 holdet, og det glæder mig virkelig at han nu også er klar til at prøve kræfter med senior holdet. Det er fuldt fortjent at han får debut.

Mvh Træner Brian Smidemann