2 point sat ind på kontoen
2 point sat ind på kontoen
2 point sat ind på kontoen
2 point sat ind på kontoen

2 point sat ind på kontoen

sejr er vigtig for moralen

Skrevet d. 9. marts 2018 af
tmt
2 point sat ind på kontoen

I skyggen af liga-holdets vigtige udebane sejr over Sønderjyske (kæmpe tillykke), havde 3 divivison besøg af Svendborg hjemme i Tønder hal 2.

Som beskrevet i optakten, var det for os en vigtig kamp, for med sejr kunne vi få et mega godt afsæt inden de sidste 4 runder. Men vi har det bare ikke godt med hverdags kampe….

Godt nok vinder vi kampen 29-24 efter en pause føring på 14-12, men prangende blev vores spil aldrig. Vi tillader os at brænde alt for mange frie chancer,  har 14 tekniske fejl, som kan tilskrives manglende koncentration/kynisme. I glimt viser spillerne højt niveau, får fart i bolden og lækkere scoring blev en realitet, og alle spillere kom på måltavlen – dejligt.

Er jeg tilfreds – ja med spillernes moral, fight og indstilling til at prøve selvom det ikke køre optimalt og de 2 vigtige point – men et stort rungende nej til egen præstation. Jeg forsømmer at være skarp nok på mine instruktioner/handlinger og lader mig påvirke af en ikke optimal dommer-præstation, og det har stor indvirkning på spillernes performancen, så ligesom spillerne lærer af deres fejl, så må jeg også….

Til dagens kamp, havde vi for første gang i denne sæson vores keeper Mikkel Schou til rådighed, som er tilbage efter sin knæskade. Han afløste de sidste 10 min Henrik S Petersen som ellers havde stået en fornuftig kamp, så dejligt at kunne give ham tid på banen.

Så på en dag, hvor spillerne og undertegnede ikke rammer topniveau, så vinder vi alligevel, og det beviser hvilke ”klasse” spillere drengene er.

Holdet var:

Henrik S Petersen (9 redninger), Mikkel Schou (1 redning), Daniel Jacobsen (1), Lars Reinholdt (3), Mathias Hejsel (3), Kasper Smidemann (3), Casper Madsen (8), Morten Jørgensen (4), Martin Busk (1), Thomas Oesen (4), Jonas Nielsen (2)

 

Mvh – Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden