2020, et mærkeligt år slutter

2020, et mærkeligt år slutter

2020 startede egentlig fantastisk for TM Tønder Håndbold. Vi lå med bagdelen i suppedasen, men var pludselig en stærk enhed. Vi ikke bare vandt vore kampe, nej vi vandt stensikkert. Resultaterne taler for sig selv:

  • TMT-HEI: 30-23
  • Roskilde-TMT: 19-31
  • TMT-HØJ: 27-21
  • Odense- TMT: 27-31
  • TMT-Otterup: 31-29

Herefter spillede vi ude mod Skive fra toppen af tabellen, hvor vi noget kontroversielt tabte en kamp vi burde have vundet efter tiden var udløbet, og fredagen efter kom corona-bomben. Vi skulle spille hjemmekampen mod Sydhavsøerne uden tilskuere. Gode råd var dyre og vi fik sat noget livestream op og fik det bedste ud af kampen der retfærdigt nok sluttede uafgjort.

Så sluttede sæsonen brat, med tre kampe tilbage. TM Tønder havde dog med de 11 point vi havde samlet efter jul, sikret os mod nedrykning, men det var virkelig ærgerligt at skulle slutte sæsonen så brat. Så regnede man vel med at når sæsonen skulle starte op igen, ja så var alt normalt, men sådan er det jo slet ikke gået. Coronapandemien har stadig godt fat og det har kunnet mærkes på turneringen.

Især herrernes 1.division har lidt af afbud ved afbud. Medio december blev stort set alle kampe udskudt, og kun Nordsjælland har fået afviklet alle deres kampe. TMT mangler 3 kampe, men heldigvis er sæsonen blevet forlænget med 3 uger, så hvis vi kommer igang i januar, ser det ud som om vi når det. Vi skal dog nok regne med at resten af sæsonens kampe bliver afviklet med maksimalt 300 tilskuere, ja nogle af kampene måske endda uden tilskuere.

Vi håber at sæsonen 21-22 bliver normal, som vi kender det, vaccine er jo på vej, og så har vi bare tilbage at ønske alle et GODT NYTÅR og trykker tomlen for at 2021 bliver et fantastisk år, for jer, og for TMT.

GODT NYTÅR