3 div – endelig starter sæsonen
3 div – endelig starter sæsonen
3 div – endelig starter sæsonen
3 div – endelig starter sæsonen

3 div – endelig starter sæsonen

U19 liga spillere dominere holdet

Skrevet d. 20. september 2019 af
tmt
3 div – endelig starter sæsonen

Så sker det endelig – efter en lang forberedelse, som har været en smule svingende, starter 3 div sæsonen på søndag på en svær udebane. HC Odense er vært for dagens opgør, som fløjtes i gang kl. 17.45 i Dalum Hallerne.

Op til denne sæson har jeg måttet sige farvel til stærke spillere såsom Daniel Jacobsen ( flyttet grundet studie), Kasper L. Smidemann (pause), Mathias Hejsel (HK Rækker Mølle), Edin Deronjic (Ukendt). Dertil skal ligges at Lars Reinholt er skadet , Michael Ipsen (ferie) , 1 div. spiller hjemme søndag, så en smule presset er vi på senior spillere til denne weekend. Heldigvis råder klubben over et meget talentfuld U19 Liga-hold, som ikke starter sæsonen denne weekend, grundet studietur for mange af spillerne – så jeg har fået lov ”låne” spillere fra denne talentfulde trup – tak til U19 cheftræner Lars Hemmsen

Kampen søndag i Odense bliver det yngste 3 div. hold vi har stillet op med i mandsminde i en betydningsfuld kamp, hvilket jeg ikke bekymret over – for holdet som tager afsted består af nogle rutineret senior spillere , bl.a Lars Muus Carstensen som kommer til at bære et stort ansvar , U19 Spillere som er vant til at træne med 3 div/1 div og som har viljen, lysten og evnerne – så vi skal nok byde HC Odense op til dans.

Dagens modstander har op til denne sæson også sagt farvel til et par stærke spillere, men Odense råder stadig over et stærkt hold, og traditionel er de meget stærke på hjemmebane. Deres 1 divisions mandskab spiller ”forkamp” til vores kamp, og spørgsmålet er om der kommer nogle stærke spillere ned, som kan overraske os en smule, men vi må se hvad de stiller op med. Vi skal have fokus på os selv og de ting vi er gode til – så er jeg overbevist om, at tingene nok skal gå vores vej.

Vi har i de sidste par sæsoner spillet mod HC Odense og alle kampe har været en god garant for lækkert spil, god fight og kampene har altid været tætte hvilket jeg også forventer det bliver på søndag. HC Odense trænes i denne sæson er en god bekendt af TM Tønder, nemlig Thomas Christensen som selv har spillet i Tønder og er fra lokalområdet.

Nu må søndagen gerne komme – vi er klar og glæder os mega meget.

Mvh

Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden