3 div. Sejre i ”lille” topopgør
3 div. Sejre i ”lille” topopgør
3 div. Sejre i ”lille” topopgør
3 div. Sejre i ”lille” topopgør

3 div. Sejre i ”lille” topopgør

Dramatisk afslutning

Skrevet d. 11. januar 2020 af
tmt
3 div. Sejre i ”lille” topopgør

I aftes udspillede der sig list af et ”drama” i Tønder hal 2, da topholdet SUS Nyborg gæstede hallen.

SUS Nyborg kom til Tønder som ubesejret Tophold, og det blev lige så svært som jeg havde forventet/frygtet for gæsterne er bare godt besat på mange pladser, især deres skytter Lasse Borg og Jakob Kampmann gjorde ondt på os. 

Kampen i går var en rigtig god ”reklame” for herre håndbolden på 3 div. niveau – for var der tale om 2 hold som spillede håndbold på højt niveau med meget få tekniske fejl.

Fra kampen start kunne man se at det var 2 hold som ville ud over stepperne med SUS Nyborg i teten de første 5-6 min, men efter 10 min fik vi udlignet til 5-5. Herefter kom vi i teten og efter 20 min kunne vi bringe os i front med 12-8. Men igen fik Nyborg fat og pausen stilling på 15-15 var ganske ok.

Jeg var ganske godt tilfreds med halvlegens forløb, og pausen blev brugt på gennemgå nogle småting som vi kunne justere for at gøre det helt perfekt. 

2 halvleg startede igen i et meget højt tempo og efter 10 min kunne vi bringe os i front med 22-19 og kampen var på vej til at tippe helt over til vores fordel. Men desværre brændte vi et par oplagte 100% chancer og Nyborg kom tilbage og efter 20 min. var stilling 26-25. De sidste 10 min blev en nervepirrende affære og med 30 sek igen kunne Nyborg udligne til 30-30. Vi kom i angreb men gæsterne fik effektiv lukket ned – men et frikast begået på Jacob Lyck 5 sek før tid blev afgørende,  for med 2 sek. tilbage harmede han bolden i kassen til stilling 31-30 i vores favør og han kunne lade sig fortjent hylde som Match-vinder.

Jeg skal uddele store roser til hele holdet, for alle kæmpede og det var en hold præstation udover det sædvanlige krydret med mange individuelle aktion. De unge U19 spillere Kasper Lyderiksen, Rasmus Mose, Morten Jørgensen viste gange på gang prøver på deres sublime spil og deres forsvarsspil var fremragende. Nikolai Damm viste også flere gange prøver på sit sublime overblik.  Lars Muus Carstensen og Timme Ejmar var igen super gode i det defensive, og konstant slog sig Nyborg spillerne sig på de 2 hardhitter.  Men dagens spiller er og bliver Jacob Lyck. Han var helt outstanding, han lavede 12 mål på 14 skud, og han kæmpede som en besat i forsvaret, men ikke nok med det, han lavede også mange frispilninger til sine holdkammerater. Det var rigtig dejligt at se den unge mand udfolde sig på det høje niveau efter en lidt hård periode.

På hele holdets vegne vil jeg jeg gerne sige tak til de fremmødte TM Tønder tilskuere for en dejlig opbakning.

Holdet var:

Henrik S Petersen (16 redninger), Timmi Ejmar, Nikolaj Damm (1), Morten Jørgensen (2), Jacob Lyck (12), Nikolai Nielsen (1) Rasmas Mose (1), Simon Iversen, Kasper Lyderiksen (7), Jonas Andresen, Lars Muus (5) Lars Reinholdt (2)

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden