3 div sejre på udebane
3 div sejre på udebane
3 div sejre på udebane
3 div sejre på udebane

3 div sejre på udebane

De brændte chancers aften

Skrevet d. 20. januar 2020 af
tmt
3 div sejre på udebane

I går søndag drog vi op langs den jyske vestkyst for at stoppe i Outrup Idrætscenter, hvor Blåbjerg HK skulle være værter for aftens kampen i 3 division.

Det var en kamp jeg frygtede en smule, for Blåbjerg HK står bare ikke godt til os, især ikke deres keeper. Og mine antagelser holdt stik, kampen i går var en total re-play af kampen i Tønder.

I første halvleg spillede vi os frem til mange frie & gode chancer, men bolden ville ikke forbi Blåbjergs fremragende Keeper (brændte 7-8 100% chancer) og et halvlegs resultat på 11-10 var en realitet. Det var jo ikke meget vi skulle lave om til anden halvleg, end at putte bolden i kassen –  det var jo det eneste som manglede. Nemmere sagt end gjort, for anden halvleg byd igen på mange brændte chancer, men spillerne skal have ros for at holde sig til konceptet : Langsomt men sikkert fik hul på ”bylden” og til sidst kunne vi tage stikket hjem og fejre en sejr på 22-24.

Kampens spiller er Timmi Ejmar skarpt forfulgt af Nikolaj Damm Nielsen. Timmi er normal ”hard-hitter” i forsvaret, men i går viste han også fremragende angrebsspil og blev holdets topscorer med 7 kasser samt ligeså mange assist til sine holdkammerater. Nikolaj Damm viste også god skud-styrke fra distancen og fremragende blik for spillet.

I går var der også come-back til Rasmus Sønnichsen efter en længere pause. Der var en smule rust som skal bankes af men han viste flere gange prøver på sit fantastiske antrit og overblik –  det var fedt at se hvordan han faldt ind i spillet, og kan han fortsætte sådan bliver en stor gevinst for holdet.

Det var en helt igennem godkendt holdindsats som gjorde udslaget, alle kæmpede fremragende og byd godt ind, så jeg er da mega tilfreds med indsatsen, 2 point er 2 point uanset hvordan de kommer i kassen.

Holdet var:

Henrik S Petersen ( 14 redninger), Simon Iversen (2), Nikolaj Nielsen (2), Nikolaj Damm (5), Lars Reinholdt (2), Timmi Ejmar (7), Lars Muus (3), Jonas Andresen (1), Rasmus Sønnichsen (1), Michael Ibsen (1) 

Næste kamp for 3 division er søndag den 26 januar kl. 16.00 – lige efter 1 div. kampen.

Mvh træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden