3 div spiller Lørdag
3 div spiller Lørdag
3 div spiller Lørdag
3 div spiller Lørdag

3 div spiller Lørdag

Gamle kendinger gæster hallen

Skrevet d. 28. februar 2020 af
tmt
3 div spiller Lørdag

Lørdag kl. 14.00 danner Tønder Hal 2 rammen for dagens opgør i 3 division, når Middelfart HK kommer på besøg.

Middelfart HK ligger pt placeret som nr. 8 med 15 point – men den placering snyder i min optik. De har et rigtig godt hold, men de har bare ikke fået fuld udbytte af deres potentiale . Det bliver bla. også et gensyn med 2 tidligere TM Tønder spillere, nemlig Christian Lynggaard & Daniel Sønnichsen. Især første nævnte kan blive en ubehagelig oplevelse, for Christian kan stadig afgøre kampe på egen hånd, da hans top niveau stadig er meget højt. Daniel var ikke med i den første kamp, men han besidder en rigtig god venstre arm som vi skal være meget opmærksom på.

Den omvendte kamp vandt vi med 2 mål – hvor Morten Jørgensen fra U19 scorede 14 kasser. Han er desværre ikke med i morgen da U19 spiller i Bjerringbro. Men vi har heldigvis andre som er klar til at tage over.

Det bliver i morgen også et glædeligt comeback til Niklas Simonsen (keeper) som efter en meget lang skadespause atter må spille håndbold. Klart, efter en så lang skadespause , kan han mangle lidt timming/bedømmelse – men det betyder ikke så meget – dejligt at have ham er tilbage på banen.

Kampen i morgen kommer ikke kun til at dreje sig om 2 point for Daniel Sønnichsen (tidligere TMT, nu Middelart) for på vores banehalvdel kommer hans lille bror Rasmus Sønnichsen til at stå – mon ikke de 2 har et intern væddemål kørende, ikke mindst om håneretten til næste familie sammenkomst.

Vi indtager pt 4 pladsen i rækken, og man kan sige vi ligger lidt i ingenmandsland – men det er faktisk ikke helt tilfældet – for som tingene lige nu udvikler sig – så kan vi faktisk stadig nå kvalifikationsspillet til 2 division, men det kræver at vi ikke smider point mod Middelfart.

Vi er klar til opgaven – og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at beholde de 2 point i Tønder, men vi har brug for den 8 mand – så kære hjemmepublikum , kom i hallen og støt vort unge mandskab.

 Håber vi ses i morgen – mvh træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden