3 div starter 5 januar
3 div starter 5 januar
3 div starter 5 januar
3 div starter 5 januar

3 div starter 5 januar

Jagten sættes ind

Skrevet d. 2. januar 2020 af
tmt

Vi har sagt farvel til håndboldåret 2019 og goddag til 2020, og allerede om få dage venter det første vigtige opgør for vort 3 division mandskab, når vi tager hul på forårssæsonen Søndag den 5 januar i Kerteminde Fritidscenter.

Vi gik til Julepause med en sejr og kunne dermed bevare vores placering som nr. 4 i rækken, og det er denne placering som vi skal ud at forsvare. Når det så er sagt så er mit fokusområde ikke en topplacering men derimod at sikre god afstand til bundstriden, for første mål er at sikre at TM Tønder også i næste sæson kan råde over et 2 hold som minimum spiller 3 division. Vi er godt på vej men målet er ikke nået endnu – så hårdt arbejde venter forude.

Kerteminde ligger side om side med os i tabellen, og i den omvendte kamp i Tønder bid de godt fra sig inden vi kunne køre en snæver 3 målssejr hjem. Jeg forventer også at kampen i Kerteminde bliver mega svær, men jeg er dog optimistisk og tror at vi kan tage begge point med hjem til Tønder.  Men for at tage begge point er der et par nøglespillere hos Kerteminde såsom Mark Bojer Larsen, Rasmus Bøye, Martin Hansen vi skal have styr på, ligesom spillerne skal gå ind til kampen med tro på egne evner uanfægtet hvilken holdsammensætning vi har på søndag.

Holdet til Søndag er ikke helt på plads endnu, dog ved jeg allerede nu at Simon Iversen endelige er fit for fight ovenpå sin hovedskade og genindtræder i truppen, til gengæld siger vi farvel Kasper Smidemann som flytter til Århus for at læse.

Kampen i Kerteminde spilles søndag kl. 15.00

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden