3 div tabte terræn i toppen

3 div tabte terræn i toppen

TM Tønder 2 var fredag aften i Odense i, nærmere bestemt i Pårup hallerne og det blev en aften op ad bakke. Holdet har tidligere i denne sæson bevist at alternativ opstillinger ikke er noget problem, men denne gang kom de lidt til kort, da holdets sammensætning var 6 fløjspillere og 2 strege + 1 keeper.

– Et ordsprog siger at spillere vinder kampe og træner taber kampene – så dette nederlag må jeg tage på min kappe, siger træner Brian Smiedemann og fortsætter: Der skal lyde en stor ros til drengene for deres indstilling og fight – og især forsvaret var rigtig godt, hvilket betød at keeper Emil Mathisen kunne have 11 redninger i første halvleg. 2 halvleg var samme billede forsvaret stod super godt , Emil hev den ene redning efter den anden op af hatten, og han sluttede kampen af med i alt 23 redninger. I angrebet skulle vi virkelig kæmpe for at komme til scoringer, og de normale fløje Lasse Roth, Danny Simonsen, Lars Reinholdt, som hele kampen måtte spille i bagkæden, gjorde alt for at kompensere for manglende bagspillere. Det blev også prøvet med Lars Muus i bagkæden, men stadig måtte vi kæmpe bravt for hver eneste scoring.

Efter 50 minutter var stilling 16-16, men qua at der skulle kæmpe så bravt indtil da, gik luften ud af ballonen og vi tabte de sidste 10 minutter 6-2 og et nederlag på 22-18 blev resultatet.

– Jeg syntes det var et rigtig træls nederlag for med bare en smule held kunne vi have taget point og stadig været en del af topstriden, og det er så her ordsproget kommer ind – for med 10 min tilbage skulle jeg nok have gravet endnu dybere i værktøjskassen for at finde kaninen som kunne have hjulpet os. Så nederlaget tager på min kappe – spillerne kæmpede med alt hvad de havde, og de kan ikke klandres for nederlaget. Nu har vi en kamp tilbage inden julepausen – og det er den svære udebane i Nyborg, og her håber jeg vi kan komme tilbage på sejrskurs og slutte en godkendt første halv-sæson godt af, slutter cheftræneren.