3.division henter vigtig sejr
3.division henter vigtig sejr
3.division henter vigtig sejr
3.division henter vigtig sejr

3.division henter vigtig sejr

Skrevet d. 30. januar 2017 af
Flemming Sørensen
3.division henter vigtig sejr

TM Tønders 3. divisionshold tog søndag eftermiddag imod rækkens nr. 6 fra TPI Odense. Det omvendte opgør endte med en 5 måls sejr til gæsterne fra Odense. Til trods for dette var træner Brian Smidemann optimistisk inden opgøret: ”Jeg har en god fornemmelse. Jeg forudser en tæt kamp mellem to gode forsvarshold, men mon ikke vi vinder med 2-3 mål”.

Kampen startede yderst målfattigt. TPI havde det svært ved TMT´s 5-1 forsvar, og TMT havde svært ved at passere TPI’s keeper trods et hav af gode chancer. Efter 10 min. var stillingen derfor 2-4. Herefter fik hjemmeholdet dog bedre fat.

Henk Muus som har vaklet lidt i niveau de seneste kampe, havde til dagens kamp valgt en lidt alternativ opladningsmetode. I morges kl.4.30 var han stået op, havde pakket sit fiskegrej, og var taget til Rens Fiskesø – både for at meditere men ligeledes for at fange lidt til aftensmaden. Efter 7 timer ved søen havde han ikke fanget andet end 8 skaller. Som bekendt er en dårlig generalprøve dog lig med en god premiere. Henk lukkede kampen igennem fuldstændigt af og præsterede 15 redninger.

TMT bragte sig i løbet af første halvleg foran med 3 mål. Dette bl.a. takket være skiftende gode præstationer fra Thomas Oesen, Max Paulsen og Casper Madsen. Derudover blev holdets mest rutinerede spiller, Lars Reinholt, fodret godt i venstre fløj, hvilket han som oftest omsatte til mål.

Halvlegsstillingen var en fortjent føring på 12-10 til hjemmeholdet.

I starten af 2. halvleg kom TPI bedre med i kampen igen, og der udspillede sig en meget lige affære. TMT kunne ikke slippe fra, og TPI gav aldrig op. Mod slutningen af kampen blev først Max Paulsen og herefter Daniel Sønnichsen vist ud, og TPI lugtede nu for alvor blod. Men forsvaret var super bevægeligt, og Henk fortsatte med at stå stort. I den anden ende hakkede Kasper Smidemann 2 vigtige bolde i rusen fra venstre fløj, og i det sidste angreb var det eftermiddagens store spiller Lars Reinholt, der slog det sidste søm i TPI-kisten.

Til stående ovationer fra de 333 tilskuere kunne det unge 3. divisionshold sætte 2 vigtige point på kontoen. Kampens slutresultat blev 23-20.

Efter kampen roste træner Brian Smidemann sit hold for en sublim holdpræstation. Spillerne var dog ydmyge, og mente at kampen var blevet vundet fra bænken.

TMT har nu lagt lidt afstand til bunden inden de 7 resterende kampe. Næste opgør bliver onsdag den 1.2 kl.20.00 på hjemmebane mod rækkens ubesejrede tophold Faaborg.

Kampen i tal:

TMT – TPI 23-20(12-10)
Henk Muus Meyer 15 redninger
Lars Reinholt 11
Thomas Oesen 3
Max Paulsen 3
Casper Madsen 2
Kasper Smidemann 2
Morten Jørgensen 1
Daniel Jacobsen 1
Daniel Sønnichsen
Jonas Nielsen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden