3 Division Herre fik kneben hjemmesejr
3 Division Herre fik kneben hjemmesejr
3 Division Herre fik kneben hjemmesejr
3 Division Herre fik kneben hjemmesejr

3 Division Herre fik kneben hjemmesejr

Jævnbyrdig og meget spændende affære gav 2 point

Skrevet d. 2. oktober 2017 af
tmt
3 Division Herre fik kneben hjemmesejr

Vil godt starte med at sige tak til vores trofaste hjemmepublikum – det var fedt at så mange bakkede vores unge mandskab op – det betyder meget for ”drengene” og undertegnede.

Kampen mod Team Haderslev blev en meget jævnbyrdig og meget spændende affære, faktisk meget mere spændende end jeg havde ønsket mig.

Der skal lyde ros til dagens modstander for de kæmpede godt og havde i store dele af kampen held til at få kampen afviklet på deres præmisser, hvilket betyd at 1 halvleg blev meget jævnbyrdig og halvlegs resultatet på 14-13 afspejlede dette.

Vi fik en snak i pausen om at vi skulle forsøge at bringe mere fart og tempo i spillet og det lykkedes ganske fint – for på ca. 10-12 min fik vi bragt os på 20-14. Men så fik vi en periode hvor vi var lidt uskarpe og et godt kæmpende Haderslev hold fik spillet sig tilbage i kampen og pludselige stod der 24-24. Vi gik over til 7 mod 6 og fik derved et lille overtag igen og vi kunne bringe os i front igen. De sidste 30 sek. blev meget spændende og ved stilling 28-27 havde vi bolden og skulle faktisk bare have tiden til at gå. Jeg valgte trods føringen at holde fast i 7 mod 6 for at sikre at vi kunne få en fornuftig mulighed for afslutning. Desværre vælger vi at afslutte alt for tidlig og brænder muligheden, hvilket gav Haderslev mulighed for udligning. Til vores held, fik deres ellers meget træf-sikre stregspiller ikke en god vinkel på sit frie skud 4 sek før tid og vi kunne juble over slutresultatet 28-27 og booke 2 point på tavlen.

Det blev en alt for spændende kamp, hvor vi ikke altid fik valgt de rigtige løsninger og fik lavet lidt for mange fejl, men når det er sagt skal der lyde ros til spillerne for deres vilje og indstilling men så sandelig også for deres mod til at turde tage chancer når de opstår.

I den periode hvor vi ikke er helt skarpe – skal ansvaret placeres hos mig, for der tøver jeg en smule, er ikke helt skarp/klar i min kommunikation/udskiftning. Det er noget som ikke burde (må) ske for mig – men ligesom spillerne kan lave fejl, sker der også for mig – og derfor er jeg ekstra glad for at drengene kørte sejren hjem – endnu engang stor ros til alle spillere.

Nu har vi så en uge hvor vi kan forberede os optimalt, blive lidt mere skarpe inden vi tager til Odense søndag den 8 oktober hvor endnu et top-opgør venter.

Holdet og målscore:

Jesper Boldt (12 redninger), Jonas Nielsen, Lars Reinholdt (5), Mathias Hejsel (2), Andreas Asmussen, Kasper Smidemann, Jesper Redlefsen (4), Casper Madsen (2), Daniel Jacobsen (5), Thomas Clausen (2), Morten Jørgensen (3), Benjamin Holm (5)

mvh Træner Brian smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden