3 division på hjemmebane
3 division på hjemmebane
3 division på hjemmebane
3 division på hjemmebane

3 division på hjemmebane

4 mulige debutanter

Skrevet d. 11. januar 2019 af
tmt
3 division på hjemmebane

På søndag tager vort 3 div. mandskab i mod Søndersø kl. 14.30 i Tønder hal 2.

Vi er normalt et meget ungt 3 div mandskab men til kampen søndag, får gennemsnits alderen endnu en nøk nedad – for til weekends kamp er der ikke mindre end 6 U18 spillere på holdkortet, hvoraf de 4 er mulige debutanter.

De 2 unge keepere Jonas Nielsen & Silas Kellner afløser vores normale målmand Henrik S Petersen som døjer med lidt småskader. Begge Keepere har tidligere været med på 3 division og især Jonas Nielsen har gode erfaringer med netop Søndersø. For i den omvendte kamp stod han fremragende og opnåede en redningsprocent på 45.

Bagspillerne Rasmus Clausen, Morten Jørgensen, Kasper Lydiksen samt fløjspiller Kasper Fey Petersen står for an deres mulige debut i 3 division.

Terminerne for U18 1 div og 3 div. Herre passer sammen, så denne weekend har vi muligheden for at give flere unge spillere lidt kamp erfaring i senior rækken end vi normalt har mulighed for.

Søndersø kommer til Tønder med en sejr i bagagen over topholdet OH77 i sidste weekend – så der venter os helt sikkert en meget vanskelig opgave.

Vi skal tilbage på sejrs kurs – og efter denne uges gode træningspas, er jeg sikker på at vi er rette vej, men det kræver hårdt arbejde af alle mand og især vores rutinerede spillere såsom Casper R Madsen, Mathias Hejsel, Lars Muus Carstensen og Lars Nørgaard Reinholdt vil komme til at trække et stort læs i dagens kamp.

Men for at vi skal lykkedes – har vi brug for den ”8 mand” i form af TM Tønder’s meget trofaste & fantastiske hjemmepublikum – så holdet og undertegnede håber på at se mange i hallen på søndag.

 

Mvh

Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden