3 division på vigtig mission i Sønderborg
3 division på vigtig mission i Sønderborg
3 division på vigtig mission i Sønderborg
3 division på vigtig mission i Sønderborg

3 division på vigtig mission i Sønderborg

Skrevet d. 10. marts 2017 af
Flemming Sørensen
3 division på vigtig mission i Sønderborg

Lørdag den 11. marts drager vores unge 3 div. mandskab til Sønderborg, hvor vi gæster Humlehøj Hallen. Det er en meget vigtig kamp for os, for med en sejr sikre vi definitivt, at vi ikke lander på den plads i tabellen som betyder kval. om at forblive i 3 div.
Kampen har også stor betydning for Sønderborg, for de kan jo med nederlag risikere at komme i problemer, og lande på pladsen som betyder kval.spil.

Vi har desværre ikke haft en optimal træningsuge grundet sygdom, lidt småskader i truppen samt at nogle spillere har haft andre gøremål. Så ja – er da en smule nervøs for om drengene kan finde det niveau, som vi viste i hjemmekampen mod Tommerup.
Dette betyder også, at jeg først efter vores træning torsdag aften har et klart overblik over, hvem som er klar til at tørne ud på lørdag – men tror helt sikkert at alle mand er klar.

Sønderborg er/har også store problemer omkring skader, hvilket betyder at mine forberedelse ikke handler så meget om modstanderen, da det ikke er entydigt hvem de stiller op med. Men mon ikke at de mod os får mobiliseret et godt hold, for igen at tage de 2 point ligesom de gjorde, da de gæstede Tønder.

Vi har ikke spillet optimalt, når vi gæster fremmede haller, men det forventer jeg, at vi gør på lørdag, da vi skylder os selv, at vise samme fremtoning som vi har, når vi spiller på vores fantastiske hjemmebane i Tønder hal 2. For kan vi ikke finde gejsten, viljen og fremstår som en samlet enhed, så risikerer vi at stå tomhændet tilbage, når de 2 x 30 min er spillet.

Det kunne være fedt, hvis vi kunne få opbakning fra det trofaste publikum som altid støtter os på hjemmebane – så invitere kone/mand/kærste/forældre på sightseeing i Sønderborg og mød op i Humlehøj hallen kl. 14.05 og hep på drengene – det kunne være så fedt.

Husk håndbold skal ses ”live” i hallerne.

Mvh – træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden