3.division sikrer overlevelse
3.division sikrer overlevelse
3.division sikrer overlevelse
3.division sikrer overlevelse

3.division sikrer overlevelse

Skrevet d. 19. marts 2017 af
Flemming Sørensen
3.division sikrer overlevelse

1 point var hvad der skulle til for definitivt at sikre overlevelse i 3. Division, da det unge 3.divisions mandskab havde besøg af Svendborg.

Holdets rutinerede ræv Lars Reinholt var inden kampen fortrøstningsfuld: ”For at score skal du skyde. Jeg har 10-15 billetter i dag, så hvis de unge er nervøse, kan de bare smide den over til mig”. Inden Lars nåede at sige mere, afbrød træner Brian Smidemann ham dog: ”Jeg er ligeglad med om vi vinder med 1,5 eller 25 – bare vi vinder. Jeg har en god fornemmelse dybt inde i min mave. En følelse jeg ikke har haft siden jeg mødte min kone. Det bliver godt det her”.

TMT startede som lyn og torden. Igen var det forsvaret, som gjorde forskellen. Det aggressive 5-1 forsvar gjorde det svært for de ellers hurtige fynboer, og Henk Muus stod glimrende i kassen. I angrebet blev der oftest spillet med klogt, og TMT kunne derfor bringe sig foran med 5 mål. Herefter begyndte holdet at slippe lidt på gaspedalen, og Svendborg kom derfor bedre med. Brian Smidemann rystede herefter posen, og op af posen dukkede gulvmanden Patrick Jensen. Han kom ind på højre back og med solid fysik udfordrede han gang på gang Svendborgs forsvar. Han krydrede en flot første halvleg med 3 mål. Pausestillingen var 13-9 til hjemmeholdet.

Fra anden halvlegs start valgte Svendborg at tage TMT’s kreatør Thomas Oesen ud af spillet. Dette gav i første omgang lidt panderynker hos Brian Smidemann, da dette tidligere har vakt holdet problemer. Men rutinen slog her til eksemplificeret ved Lars Reinholt. Hvad end han spillede højre back, fløj, playmaker, så smed han boldene i kassen. 11 mål blev det til fra den stille dræber fra Ribe.

Svendborg kom på et tidspunkt op på minus 2, men TMT steppede endnu en gang op og beviste, at de var det bedste hold. Uden at spille sig helt ud hev de en sikker 26-20 sejr hjem.

Efter kampen roste Brian Smidemann sit hold for en god holdpræstation, mens han liggende i planken, mindede holdet om, at der stadig er 2 kampe, der skal vindes.

Kampen i tal

TMT – Svendborg 26-20(13-9)

Henk Muus 13 redninger
Lars Reinholt 11
Casper Madsen 4
Patrick Jensen 3
Thomas Oesen 3
Max Paulsen 2
Daniel Jacobsen 2
Morten Jørgensen 1
Daniel Sønnichsen
Jonas Nielsen
Jonas Andresen
Kasper Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden