3.division spiller hjemmekamp

3.division spiller hjemmekamp

Du kører fra Odense mod Svendborg på den sydgående fynske motorvej. Mellem Ringe of Svendborg, lidt vest for motorvejen ligger Stenstrup, en lille, men i håndboldforstand ikke ubetydelig by, Stenstrup. Det sydfynske hold har før spillet 3.division og det gør de også nu. Stort set alle deres hidtil 6 kampe har været tætte og det er blevet til 5 point.

TMT-Træner Brian Smiedemann siger om opgaven: Ovenpå den forholdsvis sikre sejr i sidste weekend, skal vi nu forsøge at få den 3 sejr på stribe. Det er faktisk en nøgle kamp for det er en såkaldt ”4 point” kamp, da gæsterne ligger placeret som nr 9 med 5 point og vi ligger 6 med 7 point. Så en sejr vil bringe os 4 point foran de nederste pladser i 3 division og ville betyde at vi kan  indtage en 3. eller 4. plads i rækken. En sejr betyder også, at vi kan gå ind til de næste svære kampe på udebane med en anden ”ro i maven! Vi har ikke det store kendskab til Stenstrup, da vi grundet Corona ikke nåede at spille mod dem i sidste sæson. Men de oplysninger jeg dog har kunnet få, så er det et fornuftig hold som helt sikker kan drille os.

TMT2 er dog vældig udfordret, da U-19 drengene, som normalt yder en stor indsats for holdet spiller topkamp i Rødekro og derfor ikke rigtig kan undvære spillere denne gang, så det kan blive et smalt hold, der stiller op mod Stenstrup. – Ja, vi er desværre til kampen udfordret en hel del på mandskab, da nogle ”nøglespillere” ikke er til rådighed i weekend, ligesom jeg ikke kan disponere over U19 spillere da de selv spiller en vigtig kamp på udebane. Derfor har vi brug for den 8. mand i form af TM Tønders trofaste hjemmepublikum til at støtte vort unge mandskab i deres bestræbelser på at få 2 meget vigtig point på kontoen.

Så jeg håber vi ses på søndag kl.14.00 til en vigtig 3 divisions kamp i Tønderhal 2