3.division spiller lokalopgør mod Tinglev
3.division spiller lokalopgør mod Tinglev
3.division spiller lokalopgør mod Tinglev
3.division spiller lokalopgør mod Tinglev

3.division spiller lokalopgør mod Tinglev

Skrevet d. 27. februar 2017 af
Flemming Sørensen
3.division spiller lokalopgør mod Tinglev

Efter en 3 ugers kamp-pause er det nu ved at være tid igen, hvor vores unge talentfulde 3 division here skal spille om point. Denne gang gælder det lokalopgøret med Tinglev på udebane – denne kamp spilles tirsdag den 28 februar kl. 20.00

Hvad har vi så brugt kamppausen til, udover at få finpudset tingene omkring vores aftaler i defensiven og angrebet, samt at holde form og tempo – jo så har vi brugt tiden på at få intrigeret vores 2 nye (gamle) spillere.  Ja du læste rigtig – for jeg er glad for at kunne præsentere og byde velkommen ”hjem” til Patrick Jensen og Jonas Andresen. Patrick er tilbage efter nogle år i tysk håndbold (HSG Nord), og Jonas er tilbage efter nogle år i Sønderborg (sønderjysk 3div).

Det som jeg er mest spændt på, er om vi kan finde den samme kampvilje, som vi havde i sidste hjemmekamp, hvor vi fik et ufortjent nederlag til rækkens tophold. Nu vil nogle sige – det er jo bare Tinglev – men Tinglev råder faktisk over et godt og rutineret hold, som helt sikkert kan give os problemer, hvis vi ikke tager kampen seriøs og er klar fra start.

Det er et vigtig opgør for os, for med en sejr tager vi et kvante spring væk fra den nedre del af tabellen og nedrykningsfaren,  men lige så vigtig er det, at få revanche for det meget ærgelige nederlag på 1 mål som Tinglev tilførte os på hjemmebane. 

Til kampen må vi desværre undvære vores 2 stærke bagspillere Casper Madsen og Daniel Jacobsen, som er forhindret grundet tur med Handelsskolen, hvilket naturligvis har givet mig lidt hovedbrud, da begge spillere i de forgående kampe har haft nogle ”nøgleroller” og har spillet super godt.

 Til kampen mod Tinglev vil der også være en debutant – i form af vores unge U18 keeper Mads V Clausen. Det er en ung keeper som qua sit gode spil på U18 holdet, og i vores fællestræninger, helt naturligt skal prøves på 3 division, som et led I hans udvikling.

Grundet Liga-holdets meget vigtig kamp mandag, er det ikke 100% afgjort hvem som evt. kommer med og forstærker vores unge hold, men jeg formoder at vores hold kommer til at se ud som følgende:

Mål:               Henk M Meyer (Forbehold), Mads V Clausen
Markspillere: Lars Reinholt, Kasper Smidemann, Jonas Nielsen, Daniel Sønnichsen, Max Paulsen, Patrick Jensen, Jonas Andresen, Morten Jørgensen (forbehold), Thomas Oesen ( Forbehold)

Som sagt det er et lokalopgør ,og derfor håber jeg da, at vores trofaste tilhænger vil tage turen til Tinglev hallen og støtte vores unge talentfulde drenge (mænd), så vi kan få booket 2 vigtige point ind på kontoen. 

Husk – håndbold skal ses live i hallen – og sammen er vi stærke.

Mvh
Træner Brian Smidemann

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden