3 division varmer op
3 division varmer op
3 division varmer op
3 division varmer op

3 division varmer op

Skal vi beholde 2 pladsen ??

Skrevet d. 3. november 2017 af
tmt
3 division varmer op

Årets måske vigtigste kamp finder steder kl. 19.30 når vort LIGA hold tager imod Sønderjyske, men inden – nærmere bestemt kl. 16.00 finder en næste lige så vigtig kamp sted, når vores unge talentfulde 3 div. mandskab tager i mod IF Stjernen fra Odense.

Efter 5 kampe indtager vi pt 2 pladsen i 3 division med 8 point og dagens modstander er placeret som nr 7 med 5 point. – så er der er tale om en såkaldt 4 point’s kamp, hvor vi med sejr kan få skabt lidt luft til midten og få taget en stort skridt væk fra de nedre pladser. Omvendt vil et nederlag betyde at vi kommer til at ligge i det bredde midterfelt af rækken.

Dagens modstander er et meget rutineret hold, som gennem de sidste par sæson har præget toppen af 3 division Øst, så der venter os en meget svær opgave. Nøglen til succes ligger i vort forsvar og evnen til at omsætte første og 2 bølgepresset, hvilket vi har arbejdet meget med i ugens løb, så vi er godt forberedt til dagens opgave.

Jeg er 100% overbevidst om at vores unge spillere brænder en fed kamp af – om det så bliver nok til vinde kampe skal vise sig når vi har spillet de 2×30 min. – men jeg har en rigtig god følelse om at vi tager de 2 point og får skabt lidt luft i rækken.

Det er naturligvis spillerne og undertegnede som har den direkte indflydelse på kampens udfald – men I “de trofaste TM Tønder tilhængere” har også en meget stor indflydelse. Derfor håber spillerne samt undertegnede meget, at rigtig mange vil komme hallen og fyre godt op under kedlerne, hjælp os til at få 2 vigtige point – så vi stadig på mandag kan sige:  vi tilhøre toppen i 3 division.

 

Holdet er:

Henrik Skovgaard Petersen, Lars Nørgaard Reinholdt, Casper Madsen, Daniel Jacobsen, Mathias Hejsel, Kasper L. Smidemann, Jonas Nielsen, Jesper Redlefsen, Benjamin Holm og Morten Jørgensen

 

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden