3.division vinder på svær udebane
3.division vinder på svær udebane
3.division vinder på svær udebane
3.division vinder på svær udebane

3.division vinder på svær udebane

3.division vinder premierekampen mod Søndersø efter en flot indsats

Skrevet d. 25. september 2017 af
Flemming Sørensen
3.division vinder på svær udebane

Så startede sæsonen endelige for vores unge 3 division mandskab, hvor vi skulle gæste Søndersø-hallen (nær Odense).

Det var mange sommerfugle i mave hos mig, for dagens modstander er nedrykker fra 2 division og er et hold som har en masse rutine – for ville mine meget unge spillere kunne modstod presset i en præmiere-kamp? Og lad mig sige det med det samme – det kunne spillerne – for hold nu op et humør, fighter-vilje og mandsmod spillerne viste fra første fløjt, ligesom spillerne på bænken udstrålede et kæmpe overskud og bakkede deres kammerater op i gennem hele kampen!!

Hjemmeholdet forsøgte fra starten at spille 7 mod 6, men vi valgte at fastholdte vores meget bevægelige 5-1 og med en Jesper Boldt i hopla inde i målet , viste måltavlen  efter små 10 min 4-1 i vores favør – så det tvang hjemmeholdet til at opgive og gå over til det mere normale spil. Vores angrebsspil blev klogt styret af Lars Reinholdt og efter ca. 20 min viste tavlen 8-4 i vores favør, hvilket nu tvang hjemmeholdet til at mandsopdække Mathias Hejsel, som indtil da havde været en konstant trussel med sit sublime assist-spil. Men lige lidt hjalp det for hjemmeholdet, for til Halvleg førte vi 11-8.

2 halvleg startede som vi sluttede – vi var i teten og efter små 10 min viste måltavlen 17-11 i vores favør. Dette tvang hjemmeholdet op i endnu en mandsopdækning, så både Mathias Hejsel og Benjamin Holm var taget ud af spillet. Det  gav en smule uro og grus i vores maskineri. Vi fik en periode hvor vi ikke kunne score selvom vi bragte os i gode situationer, vores forsvar stod ikke helt optimal – så pludselig viste måltavlen 18-18 med ca. 10 min igen. Men igen viste mine unge spillere mandsmod, steppede endnu engang op og vi bragte os foran 21-19 og med 3 min igen kunne vi begynde at smage sejrens sødme og slutresultatet blev 25-23 og vi kunne booke de 2 første point på tavlen.

Vores meget unge 3 division-mandskab besidder ikke meget rutine – men det bliver i den grad opvejet af mandsmod, fighterhjerte, sammenhold, og qua dette fik vi en helt igennem fantastisk holdindsats som gør mig glad og stolt, for det er netop de før omtalt egenskaber/kvaliteter der gør at vi kan sikre 2 point på en meget svær udebane.

Holdet og scoringsoversigt:

Jesper Boldt (1), Jesper Redlefsen (5) Mathias Hejsel (1), Lars Reinholt (3), Benjamin Holm (6), Thomas Clausen (2), Daniel Jacobsen (6), Andreas W. Asmussen (1) , Kasper Smidemann, Nikolaj Nielsen, Jonas Nielsen ,

Næste gang vores unge mandskab skal i aktion – er søndag 1 oktober kl. 16.30 – lige efter Ligakampen – hvor vi tager imod Haderslev, hvor vi håber på masser af opbakning til unge talenter.

Mvh

Træner Brian Smidemann

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden