Årets kamp!!
Årets kamp!!
Årets kamp!!
Årets kamp!!

Årets kamp!!

Skrevet d. 26. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Årets kamp!!

Mandag aften klokken 19:30 spilles årets kamp i Tønder Hal 2. Der er drama i vente…uha det bliver spændende! MØD OP!

Der er lagt op til en intens og nervepirrende kamp, når TM Tønder i herrernes 888-liga hjemme i Tønder Hal 2 byder gæsterne fra Randers HH op til kamp. Det er kampen mellem de to oprykkerhold i ligaen, og samtidig kampen mellem nummer 13 og 14 i rækken. Inden mandagens kamp er TM Tønder ét point foran Randers – dette forspring skulle i morgen gerne øges til 3 point!

Randers vandt det første indbyrdes opgør mellem de to mandskaber, og Randers kommer også til Tønder med en frisk sejr i bagagen, da de i sidste runde vandt lokalopgøret mod Aarhus Håndbold med 30-23. I sidste kamp inden jul hentede Randers også en sejr da Skjern – meget overraskende – blev sendt hjem med et nederlag. Deres gode december måned blev indledt med en 10-måls sejr over Sønderjyske, så Randers HH har dermed 8 point – men alle point er hentet på hjemmebane, og sådan bør det blive ved med at være!

TM Tønder kommer også med en frisk sejr i bagagen. En fremragende fight og velovervejet spil, blev i Ribe belønnet med en fortjent sejr på 25-20 over Ribe Esbjerg. Her viste spillerne den gnist, glød og omtanke, som tilskuerne elsker at se. En fantastisk holdpræstation kombineret med flotte individuelle præstationer, banende vejen til sejr. Det var en fornøjelse at se holdet kæmpe fra start til slut -alle bød ind, og kæmpede om hver en cm i Ribe Fritidscenter…..Dette skal gentages i morgen i Tønder Hal 2.

Tilskuerne vil hjemme i den tætpakkede Tønder Hal 2 i morgen gøre ALT for at støtte holdet til sejr. De vil ligge et enormt tryk på modstanderne, og vil få taget til at lette ved hver en TMT-scoring. Det bliver med en enorm opbakning, at TM Tønder i morgen løber på banen – i morgen er dagen, hvor kampen som alle siden spilleplanens offentliggørelse bliver fløjtet op. Det er i morgen drengene skal vise, at vi hører til i ligaen! Uha hvor vil det lune helt gevaldigt med to point…….

Kampen spilles klokken 19:30 og dømmes af Morten Albrechtsen og Mik Trustrup.

Kom i god tid, for der kommer mange folk i hallen i morgen.

#Sammen er vi stærke, og der skal point på kontoen!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden