Århus’ skytter var hårde mod TMT
Århus’ skytter var hårde mod TMT
Århus’ skytter var hårde mod TMT
Århus’ skytter var hårde mod TMT

Århus’ skytter var hårde mod TMT

21 gange bankede Århus' tre bagspillere bolden i mål.

Skrevet d. 27. august 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Århus’ skytter var hårde mod TMT

Århus Håndbold tog teten fra start. De udnyttede enhver fejl fra TM Tønder og lynhurtigt lå bolden bag Christian Trans i TM Tønders mål. Århus havde tabt de seneste to opgør i Tønderhal 2 og det var tydeligt at det havde været nemt for Erik Veje Rasmussen at sætte sit hold op til kampen. De var helt klar fra start.

TM Tønder fik da også vist sig frem og var kun bagud med 2-3 mål gennem første halvleg. Der var dog lukket ned for indspil til stregen, ofte ved at hive Jimmi Elmgaard godt og grundigt rundt med riv i trøjen. han fik revet to trøjer i stykker i de 60 minutter. TM Tønder kunne ikke flytte rundt med et stærkt Århus forsvar, men med enkeltmands præstationer lykkedes det at score 12 gange før pausen. 12-16 stod der på tavlen.

TM Tønder holdt også stand de første 10 minutter efter pausen, og efter 40 minutter kunne Jacob Lyck gøre det til 18-22. Trætheden meldte sig og det udnyttede et fysisk stærkt århus hold, og på 10 minutter blev 18-22 til 20-30. Århus’ stærke skytter Nikolaj Læsø, Anders Kragh Martinussen og Torben Petersen kunne bare stå og tyre boldene ind fra 10-11 meter og det tog pusten fra TMT drengene.

– Vi blev simpelthen overmatchet fysisk mod et hold, der var langt stærkere end os. Jeg synes egentlig, at kampen var ok i forhold til, at vi bliver ved med at kæmpe. Vi tager, som altid, en kamp ad gangen, men vi skal huske på, at i turneringen kommer vi ikke til at møde hold, der er så fysisk stærke som Aarhus, sagde Torben Sørensen umiddelbart efter kampen.

Kampen sluttede med et stort nederlag på 25-37. Andreas Damgaard viste sig fint frem med 6 mål, mens Casper Rahr Madsen scorede 5 gange, alle på straffekast. Næste opgave hedder TMS Ringsted på udebane på lørdag.

Århus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMTÅrhus’ skytter var hårde mod TMT

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden