Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg

Ærgerligt nederlag i Aalborg

TM Tønder indkasserede her til aften, et ærgerligt 3-måls nederlag i Aalborg

Skrevet d. 14. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Ærgerligt nederlag i Aalborg

TM Tønder var underdogs, da holdet i aften gæstede Gigantium, hvor de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold ventede. Det var dog fra start ikke til at se, at vores hold er placeret sidst i rækken. Med en herlig energi, masser af gå-på-mod og rigtig godt angrebsspil, var det med TM Tønder i téten fra start. Vores hold spillede meget hurtigere end værterne, der slet ikke var i det vante tempo. TM Tønder kom frem til mange chancer, og Emil Bergholt tog i den grad revanche fra opgøret mod GOG. Emil scorede fire af de første 7 TMT-mål, og han var ligesom holdkammeraterne stærkt opsatte på, at der skulle hentes point i Nordjylland.

De første 15 minutter var vi klart toneangivende og førte også 10-7. Desværre fortsatte denne føring ikke – Aalborg skiftede Søren Pedersen ind i målet, og han viste højt niveau, og vi fik skudt ham varm. I angrebet steppede specielt Tobias Ellebæk op, og det betød, at Aalborg fik kontakt, og senere kom i front med 15-13, inden et par vigtige scoringer inden pausen bragte balance i regnskabet.

Uafgjort efter de første 30 minutter gav en stor tro på tingene i 2. halvleg. Vores spillere havde præsteret rigtig godt, mange bød ind, og vi var kommet frem til mange chancer – det havde bestemt ikke været ufortjent, hvis vi var gået til pause med en føring.

Vores hold kommer godt ud til 2.halvleg, men efter en 16-15 føring er det som om Aalborg vågner op til dåd. De sætter mere fart i angrebet, og dette kombineret med, at vi har en 5 minutters scoringspause, betyder at de går fra 15-16 til 19-16. Dette forspring fik vi aldrig hentet.
Kampen bølgede meget frem og tilbage – og på et tidspunkt var vi nede med 18-22. Men vores spillere skal roses for aldrig at give op. Via en herlig fight kom holdet tilbage i kampen. Der var i en periode noget stille i Gigantium, hvor mere end 3000 tilskuere måske havde forventet en Wall In The Park for hjemmeholdet – det blev det på ingen måde!! Vi kommer på 22-24 med 12 minutter igen, men laver et par fejl som Aalborg prompte straffer, så de med 10 minutter igen kommer foran med 4.

Men spillerne, der i dagens anledning var klædt i blåt, gjorde alt for at hive det forløsende point i hus. Og det var tæt på at lykkes. De kommer på minus 2 med et minut igen, og har muligheden i en contra for at komme endnu tættere på. Desværre brænder en ellers særdeles velspillede Nichlas Thyssen, og Aalborg scorer mod slutningen og vinder 31-28. Det var rigtig ærgerligt….

Netop Nichlas Thyssen på venstre fløj lavede en række flotte energimål, og han var – ligesom hele truppen – ærgerlige over, at der ikke kom et point med hjem. Det havde holdet virkelig fortjent i dag. Omvendt må vi bare erkende, at Aalborg var mere kyniske end os, og de straffede prompte fejlene.

Indsatsen giver dog igen masser af tro på, at holdet henter det nødvendige antal point, for at undgå den direkte nedrykning. Næste forsøg på point er søndag eftermiddag klokken 15:00, hvor HC Midtjylland gæster Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden