Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg
Ærgerligt nederlag i Aalborg

Ærgerligt nederlag i Aalborg

TM Tønder indkasserede her til aften, et ærgerligt 3-måls nederlag i Aalborg

Skrevet d. 14. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Ærgerligt nederlag i Aalborg

TM Tønder var underdogs, da holdet i aften gæstede Gigantium, hvor de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold ventede. Det var dog fra start ikke til at se, at vores hold er placeret sidst i rækken. Med en herlig energi, masser af gå-på-mod og rigtig godt angrebsspil, var det med TM Tønder i téten fra start. Vores hold spillede meget hurtigere end værterne, der slet ikke var i det vante tempo. TM Tønder kom frem til mange chancer, og Emil Bergholt tog i den grad revanche fra opgøret mod GOG. Emil scorede fire af de første 7 TMT-mål, og han var ligesom holdkammeraterne stærkt opsatte på, at der skulle hentes point i Nordjylland.

De første 15 minutter var vi klart toneangivende og førte også 10-7. Desværre fortsatte denne føring ikke – Aalborg skiftede Søren Pedersen ind i målet, og han viste højt niveau, og vi fik skudt ham varm. I angrebet steppede specielt Tobias Ellebæk op, og det betød, at Aalborg fik kontakt, og senere kom i front med 15-13, inden et par vigtige scoringer inden pausen bragte balance i regnskabet.

Uafgjort efter de første 30 minutter gav en stor tro på tingene i 2. halvleg. Vores spillere havde præsteret rigtig godt, mange bød ind, og vi var kommet frem til mange chancer – det havde bestemt ikke været ufortjent, hvis vi var gået til pause med en føring.

Vores hold kommer godt ud til 2.halvleg, men efter en 16-15 føring er det som om Aalborg vågner op til dåd. De sætter mere fart i angrebet, og dette kombineret med, at vi har en 5 minutters scoringspause, betyder at de går fra 15-16 til 19-16. Dette forspring fik vi aldrig hentet.
Kampen bølgede meget frem og tilbage – og på et tidspunkt var vi nede med 18-22. Men vores spillere skal roses for aldrig at give op. Via en herlig fight kom holdet tilbage i kampen. Der var i en periode noget stille i Gigantium, hvor mere end 3000 tilskuere måske havde forventet en Wall In The Park for hjemmeholdet – det blev det på ingen måde!! Vi kommer på 22-24 med 12 minutter igen, men laver et par fejl som Aalborg prompte straffer, så de med 10 minutter igen kommer foran med 4.

Men spillerne, der i dagens anledning var klædt i blåt, gjorde alt for at hive det forløsende point i hus. Og det var tæt på at lykkes. De kommer på minus 2 med et minut igen, og har muligheden i en contra for at komme endnu tættere på. Desværre brænder en ellers særdeles velspillede Nichlas Thyssen, og Aalborg scorer mod slutningen og vinder 31-28. Det var rigtig ærgerligt….

Netop Nichlas Thyssen på venstre fløj lavede en række flotte energimål, og han var – ligesom hele truppen – ærgerlige over, at der ikke kom et point med hjem. Det havde holdet virkelig fortjent i dag. Omvendt må vi bare erkende, at Aalborg var mere kyniske end os, og de straffede prompte fejlene.

Indsatsen giver dog igen masser af tro på, at holdet henter det nødvendige antal point, for at undgå den direkte nedrykning. Næste forsøg på point er søndag eftermiddag klokken 15:00, hvor HC Midtjylland gæster Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden