Ærgerligt nederlag
Ærgerligt nederlag
Ærgerligt nederlag
Ærgerligt nederlag

Ærgerligt nederlag

Afbudsramt TM Tønder tabte efter flot forsvarskamp

Skrevet d. 26. september 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Ærgerligt nederlag

Det var forventet at det ville blive en kamp på forsvarenes præmiser, da rækkens to, statistisk stærkeste forsvar tørnede sammen fredag aften i Tønderhal 2. Målene blev da også holdt rene i de første 5.22 minutter, inden det lykkedes Ajax at få hul på Jonas Wilde. Små to minutter senere kom TM Tønder også på tavlen da Teis Horn Rasmussen reducerede til 1-2. Ajax var dog flittigst scorende og midtvejs i halvlegen stod der 3-6 i den målfattige kamp.

Et af de største problemer for TM Tønder var at begge playmakere, Casper Madsen og Niclas Buch sad ude til dagens kamp. Det betød at Thomas Clausen spillede pladsen, og det gjorde han på fornem vis, og med et flot tempo. Dog sad alle aftaler ikke i skabet, hvilket er helt naturligt. Også noget Jan Paulsen måtte erkende: – Uden Madsen og Buch var det alternative opstillinger i spil. Opstillinger vi kun nåede at træne dagen inden kampen, da det stod klart at vores to angrebs dirigenter var ude til opgøret mod Ajax.

Efter 19 minutter havde Ajax bragt sig foran 5-8, og på 5 minutter kunne  TM Tønder score 5 mål i streg og bringe sig foran 10-8, og så var der ellers gang i hallen. Desværre fandt Ajax fodfæste og fik udlignet til 11-11 som var stillingen ved pausen.

Ajax er tidligere gået kolde under en kamp og det lykkedes også vores stærke forsvar at holde Københavnerne i skak, men angrebsmæssigt løb vi tør for ideer som 2.halvleg skred frem. Ajax var et skridt foran på måltavlen og midtvejs i 2.halvleg stod der 15-20. Vi havde dog stadig muligheden, da Ajax kun scorede tre gange det sidste kvarter, men da TM Tønder heller ikke kunne få bolden i kassen, endte det med et nederlag på 19-23. Vi havde chancen, men tabte desværre pusten efter pausen.

Forsvaret stod godt det meste af kampen, så den del er jeg tilfreds med – også da vi gik i 5-1, hvilket er positive ting, vi kan tage med videre.Men angrebsmæssigt havde vi naturligvis store udfordringer, med få bagspillere til rådighed – dem som spillede forsøgte det bedste de havde lært – så ros til dem for at give alt, men man kan ikke forvente tingene sidder, uden vores 2 playmakere. Drengene kæmpede med alt hvad de havde i sig, og solgte sig dyrt, men det var ikke nok til at slå Ajax, kunne Jan Paulsen efterfølgende konstatere.

Thomas Clausen: 5

Mikkel Ebeling: 4

Anders Sell: 3

Lars Kooij: 3

Benjamin Holm: 3

Teis Horn Rasmussen: 1

 

Ærgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlagÆrgerligt nederlag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden