Afklapsning i Orangeriet
Afklapsning i Orangeriet
Afklapsning i Orangeriet
Afklapsning i Orangeriet

Afklapsning i Orangeriet

TM Tønder måtte indkasserede et skuffede stort nederlag mod Skanderborg

Skrevet d. 9. september 2017 af
Flemming Sørensen
Afklapsning i Orangeriet

TM Tønder skulle i årets anden kamp i 888-ligaen en tur til ”Orangeriet”, hvor Skanderborg Håndbold bød op til kamp. I lørdagens opgør var der forhåbninger om point til TM Tønder, og holdet blev da også bakket op af mere end 100 tilhængere, der havde taget turen til Fælleden i Skanderborg.

Alt tegnede også lyst de første minutter. Uvant for TM Tønder kom holdet nemlig godt fra start, og efter få minutter førte de 3-1. En fornem indledning som gav gode løfter om endnu en stærk indsats. Det skete så ikke….
Hjemmeholdet gik fra at være bagud 1-3 til efter 12 minutter at bringe sig i front 7-3. Herefter så de grøn blusede Gunmen fra 8660 sig ikke tilbage. Trods savnet af profilerne Kasper Irming og Morten Balling samt Thomas Christensen og Mike Haack, så styrede de fuldstændig dagens opgør. Vores hold fandt aldrig melodien i byen, hvor der ellers afholdes Smuk Fest. En off-day hvor tekniske fejl og brændte chancer desværre kom til at fylde alt for meget. Holdet gik til pause bagud 7-16, og for at gøre ondt værre, så fik Oliver Eggert få minutter inde i 2.halvleg  sin 3.udvisning og dermed rødt kort.

Trænerteamet forsøgte kampen igennem med forskellige opstillinger, men det hele var som forhekset – ikke meget gik TM Tønders vej i dag. Da der mangler 9 minutter er vi således bagud 26-12 – av, av.
Heldigvis bliver der mod slutningen taget lidt af målforskellen, men efter 60 minutter måtte vi erkende, at Skanderborg fuldt fortjent sejrede med 29-19. Et nederlag der unægtelig gør ondt! Det er kun at se fremad (og indad), så holdet i næste kamp mod TTH Holstebro leverer på højere niveau.
Der venter spillere og trænere en vigtig uge i træningslokalerne. Ovenpå sejr i pokalen mod BSV, og en i store perioder godkendt indsats mod Mors-Thy, så var det anderledes i dag. Torben Sørensen var da også skuffet efter kampen:
”Det var en lærestreg. Bortset fra de første minutter så rammer vi ikke dagen. Vores ting lykkes ikke, og Skanderborg kommer for let til scoring. Vi kommer allerede i 1.halvleg til at falde fra hinanden, hvilket betyder vi hænger bagefter. Vi har også mange perioder i undertal, og der forsøger vi forskellige opstillinger, som i dag desværre ikke lykkes. Jeg kan kun beklage over for de mange TMT-tilhængere, som havde taget turen til Skanderborg. Vi fik slet ikke leveret en præstation som vi kan være bekendt – hverken over for tilskuerne eller os selv. Vi må arbejde hårdt med tingene i den kommende uge!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
17 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden