Afsked med 7 spillere
Afsked med 7 spillere
Afsked med 7 spillere
Afsked med 7 spillere

Afsked med 7 spillere

En vemodig afsked med 7 spillere, som vi ønsker held & lykke

Skrevet d. 29. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Afsked med 7 spillere

Efter kampen mod Ribe-Esbjerg HH tog TM Tønder Håndbold afsked med 7 spillere, som efter denne sæson ikke spiller i klubben. Alle spillere har på hver deres måde bidraget med rigtig mange ting. Nogle af spillerne har altid spillet i enten den gule MUIF trøje eller den røde TMT-bluse, og de skal nu ud af gøre sig nye erfaringer.

Fælles for alle de spillere er, at vi fra TM Tønder Håndbold vil sige dem en stor, stor tak for deres indsats og tid i klubben. Samtidig vil vi ønske alle held og lykke med de nye udfordringer som venter fremadrettet.

Thomas Oesen:
Thomas er en lokal spiller, der i begge sæsoner har været med omkring ligaholdet. Han har fået mange erfaringer og skal nu ud at have en masse spilletid. Det er naturligt at Thomas skal videre, så han kan udvikle sig endnu mere. Thomas er en teknisk dygtig spiller med et godt blik for spillet og god skudstyrke. Vi ønsker dig Thomas al held og lykke fremadrettet.

Niclas Thyssen:
Niclas har altid spillet i enten Møgeltønder eller TM Tønder. Vi kender ham på banen som en rigtig hurtig og dygtig fløjspiller, der gennem specielt de seneste to sæsoner har udviklet sig helt fantastisk. Niclas er kommet rigtig langt på kort tid! Niclas er et godt bevis på, at hårdt arbejde giver resultat. Niclas er holdets mand og meget vellidt af alle i og omkring truppen. Held og lykke med næste step Niclas.

Vores anfører Mads Thomsen stopper sin aktive karriere på topplan.
Mads har haft en flot håndboldkarriere i det sønderjyske, hvor han først var med i etableringen af Sønderjyske og efterfølgende spillede mange sæsoner i Sønderjyske. Senere var han i Skanderborg Håndbold, inden Mads i de to sidste sæsoner i TM Tønder på mange måder været et forbillede. Mads er vores anfører og meget vellidt af alle i klubben. Mads har været en spiller som de unge i truppen har kunne lære af, og hans egenskaber har været værdifulde for truppen. Vi har fuld forståelse for, at Mads vil prioritere familielivet højere. Vi ønsker dig al held og lykke fremadrettet.

Tidligere i sæsonen blev det meldt ud, at Oliver Nøddesbo Eggert også stopper.
Onsdag aften blev der også sagt farvel til Oliver. Oliver er på alle måder en vellidt person, meget pligtopfyldende og alle omtaler ham positivt. Oliver har gennem sin tid i TM Tønder udviklet sig meget, meget positivt. Oliver kom til TM Tønder for at få spilletid, og har gennem de seneste sæsoner været en vigtig brik på holdet. Oliver har et stort potentiale, som kan udvikles endnu mere. Det er en stor fornøjelse at have Oliver i klubben, og vi ønsker dig held & lykke med de nye udfordringer i næste sæson i Sønderjyske.

Vi sagde også farvel til Martin Kærgaard, der ligeledes stopper efter sæsonen.
Martin har gennemgået en rigtig god udvikling, mens han har spillet i TM Tønder. Martin har fået masser af spilletid og værdifuld erfaring via mange kampe i ligaen og ligeledes i afgørende op/nedrykningskampe. Martin har taget stor del i at skabe et godt træningsmiljø, og har egenskaber der gør ham til ligaspiller. Martin er en desuden en vindertype på sin helt egen måde. Vi ønsker Martin al held og lykke med den fremtidige karriere.

Næstsidste spiller, som vi sagde farvel til, er en spiller som for to sæsoner tog et mega ansvar og skød det straffekast som bragte os i ligaen. Det er Kristian Stoklund.
Tidligere på sæsonen blev det offentliggjort, at Kristian stoppede i klubben for at fortsætte i Fredericia. Kristian har gennemgået en fantastisk udvikling siden han kom til TM Tønder, hvor han gennem en seriøs indstilling til opgaverne naturligt er blevet en central spiller på holdet. Kristian har de helt rette værdier og en god tilgang til håndbolden. Han har både på og uden for banen bidraget til en god kultur i klubben. Det har været en stor fornøjelse at have Kristian i klubben, og vi hernede glemmer aldrig det straffekast mod Nordsjælland, som sikrede oprykningen til ligaen. Vi ønsker også Kristian al mulig held og lykke – både på og uden for banen i Fredericia.

Sidste spiller takkede og ønskede held & lykke var vores nummer 19, Rune Schrøder. Rune har altid været i Møgeltønder UIF eller TM Tønder, hvor han som lokal spiller har været med i mange succeser.
Rune har gennemgået en flot udvikling som håndboldspiller, og er en spiller der kan rigtig mange ting. Rune er et fantastisk bevis på, at vi i klubben kan skabe ligaspillere. Han har været en stor og populær profil på holdet, og vil blive savnet. Rune er en rigtig spændende spiller, som stadig kan ligge på i forhold til håndbolden. Han er en lokal spiller, der loyalt altid har spillet i klubben. Nu er det tid til næste step og vi ønsker Rune al mulig held og lykke fremadrettet og glæder os til at følge ham i Fredericia.

TAK TIL JER ALLE – HELD OG LYKKE FRA OS ALLE I TM TØNDER

Samtidig et tak til alle de tilskuere, som blev i hallen efter kampen i går, for at give de 7 spillere en værdig afslutning på tiden i TM Tønder!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
7 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden