I aften skal vi vinde……..
I aften skal vi vinde……..
I aften skal vi vinde……..
I aften skal vi vinde……..

I aften skal vi vinde……..

Skrevet d. 20. april 2017 af
Flemming Sørensen
I aften skal vi vinde……..

Mandag aften blev den første kvalifikationskamp mod Skive FH spillet i Tønder Hal 2. Som bekendt endte det med en sejr til gæsterne fra Skive, og dermed har TM Tønder “kniven for struben”, når der i aften spilles returkamp i Freja Arena i Skive. Kun en sejr tæller, hvis der fortsat skal være liv i håbet om en plads i Danmarks bedste række i den kommende sæson. En sejr i aften vil udløse en 3.kamp på søndag – i Tønder!!

Mange ting fungerede fint i det første opgør mod Skive, hvor især angrebsspillet de første 40 minutter havde høj kvalitet. Det blev spillet med stor variation, mange bød ind og der var et fint flow i spillet. Dette var da også medvirkende til, at holdet med et kvarter igen havde en – troede vi alle – sikker føring. Som bekendt gik det anderledes, og Skive endte med at sejre 32-35.

I aften skal forsvaret stabiliseres – dét som i SÅ mange ligakampe har fungeret virkelig fint, skal genrejses i aften. Skive er det hold der gennem hele sæsonen har scoret mest mod os – 35 gange er alt for meget… Bemærkelsesværdigt at trioen Toudahl, Øris og Bitsch nettede 28 gange!! Det tal må gerne reduceres kraftigt i aften!

TM Tønder har tidligere i sæsonen leveret rigtig fint på udebane. Gejsten fra udesejrene over Ribe/Esbjerg, HC Midtjylland og ikke mindst GOG skal genfindes. I aften SKAL der en sejr med hjem fra den skønne by, der bl.a er kendt for den legendariske travhest Tarok, musikbandet Dúne, skuespilleren Ulf Pilegaard, musikeren Mads Langer og ikke mindst Hancockøl…. Det er nu drenge – pyt med om spillet ikke er så kønt, I SKAL BARE VINDE!!!!

Som så mange gange tidligere i denne sæson, så kommer der kæmpe opbakning til holdet i aften. Fangruppen “Red Support” er vanen tro af sted med masser af tilhængere, og mange tager også turen i privatbil til Freja Arena i Skive. ALLE vil bakke maksimalt op om TM Tønder, så holdet – forhåbentlig – kan hive en sejr i land!

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 af Henrik Mortensen og Henrik Madsen.

SAMMEN ER VI STÆRKE!

PS. Reserver lige søndag den 23.april klokken 15:00, der skulle der nemlig meget gerne være kvalifikationskamp til ligaen i Tønder Hal 2……….

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden