Ajax København er første modstander
Ajax København er første modstander
Ajax København er første modstander
Ajax København er første modstander

Ajax København er første modstander

Søndag klokken 15:00 starter turneringen i 1. division for TM Tønders vedkommende.

Skrevet d. 7. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Ajax København er første modstander

Søndag klokken 15:00 starter turneringen i 1. division for TM Tønders vedkommende. Holdet tager hjemme i egen hule mod en af oprykningskandidaterne, Ajax København.

Søndagens modstandere fra traditionsklubben Ajax København kommer til Tønder Hal 2 med en stærk trup. Københavnerholdet har ambitioner om en topplacering, og har således op til denne sæson oprustet markant med stærke profiler. Bl.a. har de fået tilgang af den tidligere landsholdsspiller Kasper “Hulk” Nielsen, der kommer til klubben fra Ribe-Esbjerg HH. Ligeledes er Oliver Roepstorff og Nichlas Poulsen kommet fra Nordsjælland Håndbold, mens Martin Risom er kommet til fra BSV. De har hentet målmand Andreas Ejlersen i Flensburg Handewitt og den rutinerede Minik Dahl Høegh i Skanderborg. Endelig har de også forstærket sig med to profiler fra sidste sæsons første division, Christian Olesen fra Randers HH og stregspiller Patrick Sanggard fra Skive.Tilmed råder holdet desuden over stærke spillere som backen Gustav Fallholdt, Hakan Sahin på stregen og den tidligere Mors/Thy målmand, Nicolaj Pedersen.

Det er således et spændende hold, hvor mange af spillerne har erfaring fra ligaen. Holdet skal dog – ligesom TM Tønder – lige finde hinanden, inden der kommer stabilitet. Noget tyder dog på, at Ajax er godt på vej i forberedelserne, hvor de bl.a. har vundet overbevisende over Nyborg, HØJ og ligamandskabet fra Ringsted.

I TM Tønder lejren glæder man sig til at komme i gang. Der er spillet en række træningskampe, men på søndag gælder det for alvor, og nu er der point på spil. Og træner Torben Sørensen forventer en hård start:
”Det er et af de absolutte tophold der kommer på besøg i Tønder. Ajax har spillere på alle pladser med ligaerfaring, og de kommer med en masse energi. Det bliver en stor mundfuld for os! Tilmed har de på bænken Torben Nielsen, som er en dygtig og snu træner. I træningskampene har de vist, at de kan være med på højeste plan, bla. ved at slå Ringsted. Her prøvede de med succes mange forskellige opstillinger, så vi har mange ting at forberede os på”

Sæsonåbningen er altid speciel, og kampen mod Ajax er rigtig vigtig, for at få et godt afsæt i turneringen:
”Den første kamp er altid speciel. Det bliver fedt at komme i gang, men i den første kamp vil der være en del nervøsitet. En del af spillere på vores hold kommer til at spille for betydelig flere tilskuere end de er vant til, så de har noget at glæde sig til. Vi har en fantastisk opbakning i Tønder Hal 2, og vi håber, at der kommer mange i hallen søndag og hjælper os på vej i den første kamp. I kampen handler det om at finde en balance i tilgangen til kampen, og give alt hvad vi har i den intense stemning i hallen. Skal vi slå Ajax, så kræver det, at vi står godt i forsvaret, og som følge deraf kommer til at få nogle contrascoringer. Angrebsmæssigt skal vi spille med stor tålmodighed, og via fart i bolden få flyttet deres store spillere rundt. Jeg tror, at det hold som får løst angrebsspillet først, kommer til at vinde kampen. Ajax kan slå alle hold i rækken, og de spiller med et rigtig højt topniveau. Så Ajax på hjemmebane kræver at vi præsterer på højeste niveau – det bliver spændende“, slutter Torben Sørensen

Kom i hallen søndag og bak spillerne godt op i sæsonåbningen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden