Alle mand i hallen
Alle mand i hallen
Alle mand i hallen
Alle mand i hallen

Alle mand i hallen

Fredag den 13.....der er lagt op til en gyser når Nordsjælland kommer på besøg

Skrevet d. 12. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Alle mand i hallen

NU SKAL DER BAKKES OP!

TM Tønder spiller fredag den 13. oktober årets hidtil vigtigste kamp, når de klokken 19:30 i Tønder Hal 2 tager mod Nordsjælland Håndbold. Holdet har brug for al den opbakning som det overhovedet er mulig at få, så kom i hallen og støt vores hold. Fire sponsorer – Kvickly, Ugeavisen Tønder, Guldbageren og Det Blå Gymnasium Tønder – har samlet købt 400 billetter, som kan afhentes gratis hos én af de fire sponsorer.

TM Tønder fik tidligere på ugen kærligheden at føle, da de gæstede BSV. Et revanchelysten hjemmehold vandt med 31-15, mens Nordsjælland Håndbold fik et uafgjort resultat mod Sønderjyske. Nordsjælland er dermed oppe på 3 point, så derfor vil en sejr til TM Tønder lune gevaldigt.

Senest Nordsjælland Håndbold gæstede Tønder Hal 2, var i forbindelse med oprykningskampene til håndboldligaen i sæsonen 2015/2016. Dengang vandt vi 29-25 – et resultat der meget gerne må gentages i morgen. Alle husker vel afslutningen på den vanvittige returkamp, hvor Kristian Stoklund i sidste sekund scorede på straffe og skød TM Tønder i 888-ligaen. Historiske scener som udspillede sig i Helsinge Hallen…

Nu er Nordsjælland Håndbold kommet tilbage i 888-ligaen efter en overbevisende oprykning i sidste sæson. Holdet har i denne sæson besejret Aarhus Håndbold og altså fået uafgjort mod Sønderjyske. Profilerne på holdet er først og fremmest venstre backen Nikolai Pedersen – han må IKKE komme for godt i gang fredag aften! Playmaker Johan Mecklenborg har ligeledes gjort det flot i denne sæson, ligesom fløjspiller Jesper Dahl der er kommet til fra Skjern samt stregspiller Dan Bech Hansen er markante spillere hos fredagens gæster.

Hos hjemmeholdet er der stadig tvivl om Kristian Stoklund, som har været ude i de seneste kampe med en skade i hånden. Et par af de øvrige spillere døjer med småskader efter kampen i Silkeborg – mon ikke de bider eventuelle smerter i sig, for at spille fredagens kamp.

Vi skal have fyldt hallen – vores hold skal mærke opbakningen, så vil de med sikkerhed kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at hive sejren i land. Så drop Vild med Dans og de andre TV-programmer. Kom i Tønder Hal 2 og støt holdet på vej mod sejr!

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden