Andetholdet har brug for dig

Andetholdet har brug for dig

Torsdag aften var ganske velbesøgt da vore stærke U17 og U19 drenge spillede kampe i 1.division. Først var det U17 drengene der vandt en sikker 26-19 sejr efter en imponerende 2.halvleg mod Balle. Dermed ligger de nummer 1 med 4 sejre efter 6 kampe i den tætte række. Også U19 drengene nød godt af opbakningen, da de med en velspillende Troels Clausen i spidsen vandt lokalopgøret mod Rødekro-Åbenrå med hele 28-20.

I weekenden skulle vi gerne vinde flere divisionskampe, først på lørdag når 1.divisionsherrerne tager imod Otterup klokken 14.00, men også på søndag hvor der er masser af børnehåndbold på menuen, kulminerende klokken 14.00 hvor 3.divisionsherrerne tager imod det stærke 2.hold fra REHH også kaldet SGI-Håndbold. TM Tønder 2, der på et tidspunkt blandede sig i toppen har været inde i en forfærdelig periode og har tabt de seneste 6 kampe. Holdet ændrer hele tiden formation og har flere gange måttet benytte fløjspillere i bagkæden.

Brian Smiedeman siger om søndagens kamp: – Klubbens 3 div har ryggen mod muren og er nu i gang med at kæmpe en overlevelses kamp i 3 div. – så vi har virkelig brug for opbakning når vi søndag tager imod SGI Esbjerg kl. 14.00

6 nederlag i træk – og ja vi har på 3 div. en større krise set på antallet af tabte kampe – men når jeg kigger på hvordan holdopstillingen har været med 70% fløj-spillere, så er det ikke underligt at vi ligger som vi gør. Det kræver tid at omskole spillere til nye pladser, når det så er sagt, må jeg i samme ombæring sende ”roser” afsted til vores unge U19 spillere som virkelig er/har været mega omstillingsparate.

På søndag råder jeg heldigvis over et par ekstra bagspillere fra U19 i form af Troels Clausen og Nicolai Hofsted, så jeg er fortrøstningsfuld om at vi denne gang napper de 2 point. Men vi har brug for hjælp i den 8 mand i form at TM Tønder trofast hjemme publikum – så jeg håber at se mange af jer i hallen på søndag.