Andetholdet taber taktisk slag

Andetholdet taber taktisk slag

TM Tønder 2 har spillet fantastisk på hjemmebane i denne sæson, men søndag eftermiddag måtte de give sig fortabt, mod rækkens nummer to, Kerteminde HK, der stadig har chancen for at rykke op. En ellers tæt kamp blev til sidst tabt 25-32, men 4.pladsen tilhører stadig TMT, der dermed stadig er rækkens bedste andethold.

Træner Morten Mose Pedersen fortæller om kampens forløb:

“Der var intensitet fra første fløjt i søndagens hjemmekamp mod topholdet fra Kerteminde. Et udehold som kæmper hårdt mod naboerne fra Nyborg om at rykke op. Det var imidlertid ikke noget der påvirkede de unge drenge på vores 3. div – vi diskede op med noget kvikt og hurtigt angrebsspil som sjældent set. Mine anvisninger om at komme ud på ydersiden og ikke hele tiden ind over midten blev fulgt og det så rigtig godt ud. Kerteminde er imidlertid et stærkt hold, og de kunne også. Kampen var derfor helt lige indtil 11-11. Her var vi så uheldige at miste Rune for resten af kampen – et dårligt knæ betød at vi valgte at holde ham ude. Yngre kræfter måtte på banen og det førte lige til lidt småfejl, som gjorde at vi var nede med 3 ved pausen”.

“Vi startede med godt tempo i 2. helvleg – især Lasse Roth var fremragende. Vi kom helt op og snuse ved 19-18, men Kerteminde var både dygtige og kloge. Dels prøvede de med noget 7-6, som dels neutraliserede vores 5-1 forsvar og dels gik de op i en madsopdækning af Lasse. Alt i alt stor ros til udeholdet for at være taktisk opfindsomme i forhold til de udfordringer vi kom med. Men vi kæmpede rigtig godt og lidt marginaler i begge ender kunne sagtens have tippet vores vej. Til sidst fik Kerteminde lidt lette mål og vi måtte erkende at slaget var tabt. Men alt i alt mange gode momenter at tage med”.