Arbejdssejr
Arbejdssejr
Arbejdssejr
Arbejdssejr

Arbejdssejr

Det holdt hårdt ...

Skrevet d. 18. november 2018 af
tmt
Arbejdssejr

Det blev til en arbejdssejr for vort 3 division igår da Kolding HK gæstede Tønder hal 2.

Jeg vil starte med at rose Kolding HK og især den tidligere TM Tønder spiller Torben Mathiesen, for de gav os kamp til stregen, og de lykkedes i store dele af kampen at få den afviklet på deres præmisser.

Det er jo svært at være utilfreds når vi vinder, og der er rigtig mange del elementer, som jeg er rigtig glad for, og det er dem som vi skal holde fokus på fremad rettet.

Til kampen i går, kom Casper R. Madsen, Nikolai Keller og Jesper Redlefsen direkte fra 1 division og det kunne man se – det er mentalt hårdt at skulle omstille sig så hurtig, men det er også meget fysisk hårdt. Deres batterier var hurtig tomme – hvilket helt klart skal tillægges den manglende indtag af mad – kroppen/hjerne ville ikke helt som de ville, og det resulterede i flere fejl fra deres side end vi oplever normalt. Men jeg tager virkelige hatten af vores deres vilje og deres indsats – de viser i dag at de er ”krigere” af den rette støbning.

Kampens spiller i går er Nikolaj Damm Nielsen, som virkelig fik vist sit potentiale og han fik sit gennembrud som senior spiller. Ikke nok med han fik lavet mange mål, men han fik også fordelt boldene godt til sine medspillere. Lars Reinholdt og Kasper L Smidemann fik også vist mange gode detaljer.

Kampens mål – vil jeg tilskrive de 2 stregspillere Nikolaj Keller og Lars Muus Carstensen – for normalt skal man ikke spille stregspillere i kontra (ha ha) – men i går viste de 2 med hurtige kombination frem ad banen at de faktisk er gode kontraspillere.

Sejren blev på 32-25 efter en pause stilling på 12-12

Nu ser vi frem til lokalet opgøret på Tirsdag , når vi drager til Sønderborg, som bliver en helt anden kamp. Vi spiller om at komme op på en delt 1 plads i puljen – så håbet er mange af vores trofaste TM Tønder tilhænger vil tage ture til Humlehøj hallen. Der er kampstart kl. 19.30

Holdet var:

Henrik S Petersen, Jonas ”jønne” Nielsen, Kasper Smidemann (3), Mathias Hejsel (3), Nikolai Keller (5), Casper Madsen (6), Lars M Carstensen (2), Nikolaj Damm Nielsen (7), Lars Reinholdt (6) Edin Deronjic, Jesper Redlefsen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden