Asmussen: Vi skal spille vores eget spil
Asmussen: Vi skal spille vores eget spil
Asmussen: Vi skal spille vores eget spil
Asmussen: Vi skal spille vores eget spil

Asmussen: Vi skal spille vores eget spil

TM Tønder møder søndag Odder på udebane

Skrevet d. 23. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Asmussen: Vi skal spille vores eget spil

I sidste runde måtte TM Tønder indkasserer et af de sjældne nederlag i denne sæson, da holdet tabte den ultimative topkamp til Fredericia HK. Dagen efter sejren blev cheftræner Torben Sørensen opereret i hjernen, så det har været nogle turbulente dage for vores hold.

Indtil Torben Sørensen er tilbage igen, så er Hans Martin Asmussen cheftræner, og han assisteres af Michael Wollesen. I morgen skal de for første gang stå i spidsen for holdet, hvor der venter en opgave på udebane mod Odder. Forud for kampen er Hans Martin Asmussen fortrøstningsfuld:
“Efter vi tabte kampen i sidste weekend mod Fredericia, har vi i den forløbne uge arbejdet ud fra det koncept, der var aftalt inden Torben blev sygemeldt. Vi har klare linjer for hjem der gør hvad, og nogle af de mest rutinerede spillere har fået lidt ekstra opgaver i henholdsvis forsvaret og angrebet.
I morgen gælder det Odder, og det er et mandskab der svinger meget i deres præstationer. Holdet ligger nummer 6 i rækken, men har tabt de tre seneste opgør. De er derfor sandsynligvis opsatte på at vise deres hjemmepublikum, at de har mere at byde ind med. De har en rigtig fin start 7´er, hvor ikke mindst spillere som Mike Paulsen og Mathias Damgaard er dygtige individualister. Jeg føler dog, at vi er godt forberedte på opgaven, og mener vi har styrken til at hive to point med hjem.”

Kampen spilles i Spectrum Odder klokken 15.30. TMT Red Support arrangerer tur til kampen, og vil du med så kontakt Allan M.Jacobsen på mobil 51 29 33 50

Asmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spilAsmussen: Vi skal spille vores eget spil

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden