Balsby bliver i byen

Balsby bliver i byen

TM Tønder hentede op til sidste sæson Tobias Balsby til klubben. Begge parter er særdeles glade for samarbejdet, og derfor er det en fornøjelse at offentliggøre forlængelsen med den stærke stregspiller.

I TM Tønder Håndbold ser vi frem mod den nye sæson, hvor der er mange nye spillere og en ny træner i spidsen for klubbens mandskab i 1. division. Sportschef Steen Thomsen er glad for sammensætningen af truppen, og ikke mindst at det er lykkes at forlænge med Tobias Balsby, således at Balsby nu er tilknyttet TM Tønder for de kommende 3 sæsoner.

”Med underskriften fra Balsby, så har vi brikkerne på plads til den kommende sæson, ligesom aftalen med Balsby underbygger og bidrager til vores strategi om at skabe en forøget kontinuitet i vores trup. Balsby har spillet en flot første sæson i klubben, og han vil med sikkerhed også få en meget vigtig rolle fremadrettet. Han er en spiller og person med mange kvaliteter der passer godt ind i vores set-up. Balsby er en ydmyg fyr, der har en stor rolle hos os. Han arbejder stenhårdt og viser både stor vilje og udstråling til træning og til kamp. Balsby er en spiller, der i forsvaret har en central rolle, der med hans gode blik for spillet og store fysik, får en vigtig opgave i midterblokken. Han er endvidere dygtig i angrebsspillet, hvor han på stregen både er dygtig i screeningspillet, men også på grund af sin fysik er en god afslutter. Tobias arbejder altid stenhårdt og han kender kravene for at opnå succes. Hertil kommer, at han efterhånden – til trods for sin alder – har oparbejdet erfaring fra sin tid i Ajax og Mors/Thy men også fra sin tid i norsk håndbold.”

Tobias Balsby er faldet godt til i byen og i klubben, og han ser frem til at fortsætte i den røde TM Tønder trøje:
”Jeg er meget glad for min forlængelse med TMT. Min familie og jeg er blevet taget godt i mod i byen. Eksempelvis har jeg efter endt uddannelse hos en af klubbens sponsorer – Hydro Extrusion Denmark– fået tilbudt fast arbejde samme sted. Så vi trives rigtig godt I byen, som har overrasket os meget positivt, siden vi kom hertil for et år siden. Jeg selv føler mig virkelig godt tilpas i klubben, bl.a. pga. det sociale på holdet og den rolle jeg har haft indtil videre, men også fordi rammerne for min videre udvikling er gode. Så da muligheden bød sig, var jeg aldrig i tvivl om at en forlængelse var det rigtige. Jeg glæder mig til den kommende sæson, hvor vi skal have Lars som træner. Jeg kender Lars rigtig godt fra min tid i Mors/Thy. Lars har en god balance mellem at være en respekteret og hård træner på banen og samtidig være et menneske som man altid kan komme til uden for banen. Derfor er jeg også overbevist om at han kan rykke det her hold rigtig langt. Derudover glæder jeg mig til at se alle de nye spillere i aktion. Sommerens træninger med den nye trup har tegnet godt og jeg synes vi har fået en stærk og spændende trup, med mange forskellige kvaliteter.”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold