Barsk afgørelse i Skive
Barsk afgørelse i Skive
Barsk afgørelse i Skive
Barsk afgørelse i Skive

Barsk afgørelse i Skive

TM Tønder tillod dommerne at afgøre kampen i Skive

Skrevet d. 3. marts 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund, TMT Red Support
Barsk afgørelse i Skive

TM Tønder skulle på en svær, men langtfra umulig opgave i Skive og TM Tønder tog da også fat i dirrigentstokken fra start. Efter 17 minutter kunne holdet således bringe sig foran med 7-9 og det fuldt fortjent. Det var to stærke hold der leverede en meget flot præstation, men desværre kunne de to sidste mand på banen ikke levere på samme niveau. Trods dette kunne TMT holde føringen til pausen hvor der stod 14-15 på tavlen.

Efter pausen fortsatte det gode spil. Christian Trans og forsvaret leverede på højt niveau og TMT kunne bringe sig foran 17-20 og 19-22. Kampen var ikke specielt hård spillet og 7 udvisninger til TMT mod 1 udvisning til Skive var ikke noget reelt billede af kampen, men fortæller meget godt hvad vi blev udsat for i Skive.

De mange udvisninger bragte Skive tilbage i kampen og med 9 minutter tilbage stod der 26-23 til hjemmeholdet. TM Tønder fik igen vendt kampen og bragt sig foran 27-28. Der blev udlignet med mere end to minutter tilbage, men Christian tog hvad der kom og med 11 sekunder tilbage ifølge liveupdate, 15 sekunder ifølge haluret tog Jan Paulen timeout.

Hvad der skete til sidst er nærmest tragisk for håndboldspillet. Felix Kasch steg til vejrs med 3-4 sekunder tilbage. “2-3 skivespillere hoppede op i ham og blokerede hans skudarm. Der blev fløjtet og til alles store overraskelse blev der fløjtet angrebsfejl. Det fik Felix ikke med og med bolden i hånden søgte han mod tremeterlinien for at tage frikast. Her burde dommerne straks have stoppet tiden, men valgte i stedet den dramatiske løsning, lod tiden løbe ud og tildele Felix det røde kort og tildele Skive et straffekast. En kamp som TMT burde have vundet blev dermed tabt.

I aften skal spillerne forsøge at få denne kamp ud af kroppen, da de rejser til Voel for at spille Santandercup mod Silkeborg/Voel.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
20 timer siden