Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle
Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle
Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle
Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle

Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle

Benjamin Holm gør en kæmpe forskel for holdet.

Skrevet d. 20. januar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Benjamin Holm: Lækkert med ny rolle

Efter at Jan Paulsen har overtaget i TM Tønder er der sket en del ændringer. Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen i bagkæden, Jeppe Jonasson er blevet omskolet til stregspiller og senest er Benjamin Holm blevet hentet fra bænken og ind i startsyveren. Disse tre ændringer har gjort en kæmpe forskel og den seneste ændring hvor Benjamin er kommet ind og dække treer ligner en kæmpe succes.

– Det er skide lækkert, sagde Benjamin selv efter at have spillet alle 60 minutter mod Roskilde. – Det er en ny rolle jeg har og det er klart det lige kræver noget tilvænning. Jeg har meget debat omkring det med både Jeppe og Jimmi, så de kan hjælpe mig med det.

Det stærke forsvarspil hiver Benjamin med op i angrebet, hvor han med stor selvtillid spiller højre fløj det meste af tiden. Det giver en masse indløb og kryds og blev i Roskilde krydret med 6 scoringer: – Jeg synes det gik rigtigt fint, men det er klart det stadig er nyt for mig.

Men hvad er der sket med holdet hen over julen. For Benjamin er der ingen tvivl om at det for ham var rart med en lille pause: – Personligt synes jeg at det var rart med en lille pause og lige komme lidt væk derfra, og få fokuseret på noget styrketræning. Og så tror jeg bare at vi er ved at finde hinanden. Vi har meget fokus på os selv, ikke så meget på de andre. Nu er det bare os selv og det tror jeg har været med til at hjælpe os.

Benjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolleBenjamin Holm: Lækkert med ny rolle

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden