Bergholt: Bedste forsvar vi har leveret

Hvis du stadig kalder Viktor Bergholt “den nye Emil” eller “den næste Bergholt”, så glem det. Viktor er den første Viktor Bergholt og han er kommet til Tønder for at udvikle sig. Men lidt kan man nu godt sammenligne de to brødre, for når det kommer til vindermentalitet, så ligner de hinanden meget godt. Et eksempel kan være at der ligger en bold på gulvet. To spillere kaster sig over den, den ene er Viktor og der er statsgaranti for at Viktor vinder bolden. Han vil bare vinde, hver gang.

Efter kampen var det da også en glad Bergholt der analyserede kampen: “Det var en hel utrolig fight vi leverede. Det var bare noget af det bedste forsvar vi har leveret, og det er også noget vi har haft fokus på, og så er det jo bare dejligt at det gav pote i dag. Vi har også snakket om den her gejst og den her fight, og hvis vi har den i alle 60 minutter, så vinder vi også, og det havde vi i dag.

Vi dækkede 5-1 allerede i 1.halvleg og jeg synes vi har teten forsvarsmæssigt, og de skal lede lidt efter løsninger. Vi holder dem på 13 mål i første halvleg og det er egentlig godkendt. I 2.halvleg har vi endnu bedre fat og de ved ikke hvad hvad de skal gøre med bolden. Vi lokker dem i nogle fælder som så kommer os til gavn.

Og jamen, så var det bare dejligt at vinde hjemme foran vores eget publikum, det var tiltrængt. Det har jeg glædet mig til rigtig længe, og den måde vi gør det på, gør det jo bare ekstra fedt.