Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”
Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”
Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”
Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”

Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”

Emil Bergholt tror på samlet sejr over KIF Kolding

Skrevet d. 9. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Bergholt: “Vil gerne slutte med oprykning”

21-årige Emil Bergholt har haft to succesfulde sæsoner i TM Tønder, og han vil meget gerne slutte for denne gang i Tønder med at sikre holdet en oprykning til ligaen. Om kampene mod KIF Kolding siger fighteren Bergholt:
”Vi glæder os alle helt vildt til at skulle spille disse kampe. Det er det som vi har trænet for hele sæsonen, og nu har vi fortjent sikret os muligheden for selv at afgøre om sæsonen skal slutte med en oprykning. Det er kulminationen på denne sæson, og jeg er sikker på, at vi kan vinde kampene, selvom jeg ser KIF Kolding som favoritter. De har spillet i ligaen og dermed et stærkere fysisk niveau. Samtidig har de nogle individualister, som gør at favoritværdigheden klart er hos dem”.

Emil Bergholt har spillet en stor del af sin håndboldkarriere i Skjern Håndbold, og den rivalisering som findes mellem Skjern og KIF Kolding, har også sat sit aftryk på populære Bergholt – selvom han nu spiller i TM Tønder:
”Personligt så ser jeg rigtig meget frem til disse kampe. Mit hjerte er grøn, og op gennem min ungdomskarriere, har jeg altid oplevet en rivalisering mellem Skjern og KIF Kolding. Min motivation for at komme sejrrigt ud af kampene mod KIF Kolding er ekstra stor. Tilbage i 1999 var min far med på det Skjern-hold som var i DM finalen mod Kolding, hvor vores nuværende træner, Torben Sørensen, var med på holdet. Her vandt Skjern, og jeg håber, at jeg med TM Tønder kan være med til at besejre KIF Kolding”

TM Tønder kommer med stor opbakning på tilskuerpladserne til det første opgør, og kampen hjemme i Tønder Hal 2 den 14. maj bliver med garanti også med en intens og hektisk stemning. Skal TM Tønder sikre sig et godt udgangspunkt, så skal mange ting ifølge Emil Bergholt lykkes fredag aften i Sydbank Arena:
”Skal vi have en sejr, så skal vores gameplan følges. Den indstilling og attitude som vi kommer til kampen med, tror jeg bliver afgørende for resultatet. Vi har vist stigende formkurve gennem en længere periode, og jeg er sikker på, at vi alle er mere end 100 % opsatte på at give vores mange fans en god oplevelse. KIF Kolding har haft en skuffende sæson, og der hviler et enorm pres på dem. Jeg tror på, at hvis vi kan undgå at blive hægtet af i starten af kampen, så er vores indstilling så god, at vi vil kunne kæmpe til sidste fløjt og hive en sejr med hjem til Tønder. Vi er kendt for at kæmpe til sidste sekund, og den egenskab skal vi fortsætte med fredag i Kolding.”

Når oprykningskampene er afgjort og sæsonen er forbi, så drager Emil Bergholt videre til Mors/Thy Håndbold. Efter to fornemme sæsoner i TM Tønder, så har Emil valgt at søge nye udfordringer, men ser tilbage på tiden i Tønder med stor glæde:
”Jeg har lært sindsygt meget i min tid i Tønder. Ikke kun på håndboldbanen, men også som person uden for banen, har jeg haft gavn af at være her i to år. Jeg har sideløbende med håndbolden haft job på Sportsefterskolen SINE – her har jeg været rigtig, rigtig glad for at være, og har lært rigtig meget! Håndboldmæssigt har jeg udviklet mig meget, og fået bygget på det fysiske, men også specielt angrebsspillet. Jeg har fået meget ansvar i klubben, og så ikke mindst en masse spilletid. Første sæson i ligaen var hård, og sæsonen i år har været med pres på en anden måde. Der har været forventninger om at vi skulle vinde næsten hver kamp, og det har jeg lært virkelig meget af!”

Emil Bergholt har minimum to kampe tilbage i den røde trøje i denne omgang. Og han vil meget gerne slutte af med at spille TM Tønder tilbage i ligaen:
”Det kunne være fedt at slutte med en oprykning. Jeg er meget taknemmelig for min tid i TM Tønder, hvor jeg har oplevet SÅ mange dedikerede og venlige mennesker, som har været med til at gøre de her to år særdeles gode for mig. Alle omkring holdet og klubben, vores fys, holdledere, og ikke mindst de mange fans har gjort, at jeg har følt mig hjemme. Nu skal de sidste kampe spilles, og jeg glæder mig helt vildt. Ligesom alle de andre i truppen.”

Kom og støt Emil og de øvrige på vores hold, når de fredag aften løber på banen i Sydbank Arena i Kolding. Her skal vi sikre et godt udgangspunkt, inden kampen i Tønder den 14. maj klokken 21:00

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TM Tønder med udgangen af denne sæson....
4 uger siden

Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

TM Tønder henter igen til den kommende sæson en U21 landsholdsspiller,...
3 dage siden

Ny stregspiller til TMT

TM Tønder henter ny stregspiller. Phillip Lyngby har underskrevet en 2-årig...
3 uger siden

Ung venstrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med fløjspilleren Nicolaj Snogdal,...
3 uger siden

TMT henter stregspiller i Skovbakken

TM Tønder har indgået aftale med den 21-årige stregspiller, Carl Søndergaard,...
2 uger siden

Ung bagspiller til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med Malthe Damgaard, der...
2 uger siden

Jesper stopper

Efter 5 seniorsæsoner i TM Tønder Håndbold, stopper venstre fløj Jesper...
9 timer siden

Stor sejr i Århus

TM Tønder spillede en fremragende kamp i Århus, hvor alle bød...
3 uger siden

Pokalkamp i Kibæk

Kibæk Krydsfelt er navnet på det flotte idrætcenter i Kibæk, syd...
4 dage siden

Meyer Ejlersen piller Odder ned

TM Tønder kom godt fra start og bragte sig foran 4-1...
4 uger siden

TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

Kiggede man på stillingen inden weekendens kamp, så var det nummer...
2 uger siden

Vigtig sejr til U19 drenge

Der var nerve på, til søndagens kamp mellem TM Tønders U19...
5 dage siden

Spændende opgør venter i Århus

Århus HC har 21 point og TM Tønder har 19. Århus...
3 uger siden

Andetholdet taber taktisk slag

TM Tønder 2 har spillet fantastisk på hjemmebane i denne sæson,...
3 uger siden

Stor søndag venter

På søndag kan TM Tønder Håndbold tage endelig afstand til nedrykningsstregen,...
4 uger siden

Snæver sejr på Fyn

Der er mange kampe på fyn, for 3.divisions herrerne og søndag...
4 dage siden

Turen går til Ølstykke

Lørdag går turen til Ølstykkehallen, hvor vi ikke har spillet i...
1 dag siden

Generalforsamling i Støtteforeningen

Til medlemmer af TM Tønders støtteforening I henhold til vedtægternes bestemmelser...
1 uge siden

Elever gik over en million skridt

11 elever fra Tønder Ungdomsskole & STU gik 1.164.695 skridt for...
3 uger siden