Besøg hos Stjernerne
Besøg hos Stjernerne
Besøg hos Stjernerne
Besøg hos Stjernerne

Besøg hos Stjernerne

Skrevet d. 1. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Besøg hos Stjernerne

Onsdag aften skal TM Tønder igen i aktion – denne gang på udebane mod KIF Kolding København.

Mandag var der intens drama i Tønder Hal 2, da modstanderen hed Randers HH, og TMT kunne sætte et point ind på kontoen.

Allerede i aften er der ny kamp for mandskabet i 888-liganen, og denne gang hedder modstanderen KIF Kolding København, når der klokken 19:00 fløjtes op i Sydbank Arena i Kolding.

På papiret en nærmest umulig opgave for TM Tønder, da holdkortet hos værterne, vidner om profiler af international niveau fra øverste hylde. Navne som Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Bo Spellerberg, Antonia Garcia, Magnus Landin og Konstantin Igropulo bør indgyde respekt hos enhver modstander.

KIF Kolding København har enorme ambitioner, men i denne sæson har det ikke været de vanlige store sejre, som har kendetegnet mandskabet. En placering som nummer 7 har betydet, at KIF Kolding København i år er i en lidt uvant situation – nu er klubben i fare for ikke at komme i slutspillet. De ligger i et tæt felt, hvor de sammen med GOG, HC Midtjylland, Ribe/Esbjerg og Sønderjyske kæmper om de sidste pladser i slutspillet. Derfor må TM Tønder i aften forvente, at aftenens modstander vil yde ALT for at beholde begge point hjemme i Kolding. Holdet har dog på det seneste spillet noget svingende og i sidste runde tabte de 32-27 til Aarhus. Forud for dette, var det 1-måls nederlag mod både Mors/Thy og TTH Holstebro. Tre nederlag i træk i den danske liga er ikke hverdagskost for en klub som KIF Kolding København – lad os håbe, at de i aften bliver tildelt endnu et af slagsen.

Det er bestemt ikke umuligt at tage et eller måske to point i aften. TM Tønder leverede et fremragende come back i kampen mod Randers HH, hvor et 6-måls forspring blev indhentet, og et point blev sat ind på kontoen. Skal det lykkes med point i aften, skal mange ting lykkes for vores mandskab. Men det er med sikkerhed et TM Tønder hold der er topmotiveret – ikke mindst fordi flere af spillerne tidligere har spillet i Kolding. Nikolaj Enderleit, Rolf Ravn, Kristian Stoklund og ”legenden” Dennis Klinge, har alle på et tidspunkt tørnet ud for dagens modstander.

Kan TM Tønder finde den gnist og gejst frem, som især i de sidste 10 minutter var tilfældet mod Randers HH, og ellers spille med den omtanke der har kendetegnet angrebsspilet i de seneste kampe, så er det bestemt ikke håbløst. Dog kræver det, at effektiviteten bliver større og de mange målchancer omsat til scoringer.

Under alle omstændigheder så venter der vores hårdt kæmpende spillere en god oplevelse. Holdet har med sejre i Gudme og Ribe bevist, at de også på vanskelige udebaner kan vinde flotte sejre. Tag bare endnu en af slagsen i aften drenge….

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden