Bittert nederlag mod BSV
Bittert nederlag mod BSV
Bittert nederlag mod BSV
Bittert nederlag mod BSV

Bittert nederlag mod BSV

TM Tønder indledte i dag 2. halvdel af sæsonen og dermed jagten på at komme væk fra den nuværende placering som nummer 14.

Skrevet d. 18. februar 2018 af
Flemming Sørensen

Der resterer 9 kampe i turneringen, og én af de aller sværeste, var dagens opgør mod det stjernespækkede BSV-mandskab.

Navne som Michael Knudsen, Jesper Nøddesbo og Nikolaj Marcussen skræmmer de fleste modstandere – omvendt så er det altid en god udfordring, at blive testet mod de absolut bedste. Det havde hjemmeholdet muligheden for i dag, hvor et stort hjemmepublikum igen skabte en herlig kulisse i den intime Tønder Hal 2.

Indsatsen i træningskampene har været et godt stykke fra det niveau, som holdet sluttede på inden jul, men i dag var der igen fuld tryk på de røde spillere fra TM Tønder. Efter en lige start, var det dog gæsterne fra BSV som først fik skabt lidt afstand på resultattavlen.

Efter 13 minutter var gæsterne foran 5-8 og det lignede en “Walk in the park” for gæsterne. Men vores hold vil det anderledes – helt anderledes! Fem scoringer i rap ændrede såvel stillingen på måltavlen som stemningen i hallen. 10-8 og tilskuerne begyndte at håbe på endnu en overraskelse a´la det der skete i Santander Cuppen tidligere på sæsonen.

De sidste 40 minutter af kampen blev ren og skær stillingskrig. Inden det blev pause, kom BSV op og fik kontakt, og derfor var det også helt lige ved pausen. En velspillende Oliver Eggert scorede halvlegens sidste mål, så han og holdkammeraterne sluttede de første 30 minutter med stillingen 16-16.

2.halvleg blev en intens og nervepirrende affære, hvor TM Tønder – specielt de første 10 minutter – spillede rigtig flot håndbold. Herefter var der en periode hvor BSV fik kæmpet sig tilbage, og kommer således også foran 21-24, da der mangler ca et kvarter.

Men endnu et forrygende come back sikrede for alvor at det igen blev en gyser afslutning i Tønder Hal 2.

Med 50 sekunder tilbage er stillingen 31-32 og TM Tønder sikrer sig bolden. Efter time out og aftaler på plads, var der håb om point, men det lykkedes desværre ikke at udligne BSV´s føring.

Dermed blev slutresultatet en 1-målssejr til udeholdet – øv.

Men der er masser af positive elementer at tage med fra dagens opgør. Der var virkelig mange gode momenter i dag, hvilket lover rigtig fint inden de afgørende 8 “finaler” – den første er næste mandag, hvor holdet skal på besøg i Nordsjælland.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden