Bittert Nederlag
Bittert Nederlag
Bittert Nederlag
Bittert Nederlag

Bittert Nederlag

TM Tønder smed selv sejren væk.

Skrevet d. 9. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Bittert Nederlag

To hold der kæmper med at få spillet holdet sammen, tørnede sammen i Tønderhal 2 søndag eftermiddag, og det kunne ses på spillet, der bar præg af fight og enkeltmands præstationer. HC Midtjylland har op til denne sæson hentet Stoholm målanden Nicolai Mortensen og ligesom sidst skulle han volde os store problemer.

Felix Kasch kunne hverken forsvar eller keeper styre når han kom i fart, og indspillene  til Jimmi Elmgaard sad lige i skabet. Jimmi havde også styr på Mortensen. Efter 13 minutter kunne Jimmi med sit 3.mål gøre det til 6-6, men ak, kort efter måtte Jimmi på skadestuen og syes i hånden.

Det fik konsekvenser da der ikke blev scoret flere stregmål i kampen. Holdene skiftedes til at score og efter 19 minutter ved stillingen 9-10 tog TMT timeout og Henk Muus Meyer blev sat i mål. Det skulle vise sig at være en god ide, da Henk diskede op med redninger af aller højeste klasse og TMT kunne gå til pause, foran 14-12.

Med endnu to energimål af Felix Kasch kom TM Tønder på 16-13 og senere 19-16. Vi havde flere muligheder for at trække fra men tog dem ikke, og så stod der i stedet 19-19. Holdene skiftedes igen til at score og ved 24-24 med lidt over to minutter tilbage kom vi i overtal. Den periode tabte vi 0-1 og det var måske lige netop her vi tabte kampen. 20 sekunder før tid udlignede Alexander Hansen, men med et flot vip lykkedes det HCM at vinde 25-26 i de døende sekunder.

Stor ros til Henk Muus Meyer der kun lukker 15 mål ind i de 40 minutter han fik og til Felix Kasch der scorede 9 mål. Vi kæmper videre med at få spillet til at lykkes.

Bittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert Nederlag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
3 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
6 dage siden

En hyggelig onsdag aften

Der var blevet indkaldt til TMT Stafet for tredie gang og...
2 dage siden

Stærk fløj forlænger

Klubben er glade for at kunne offentliggøre, at Anton Filtenborg har...
6 timer siden