Bittert Nederlag
Bittert Nederlag
Bittert Nederlag
Bittert Nederlag

Bittert Nederlag

TM Tønder smed selv sejren væk.

Skrevet d. 9. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Bittert Nederlag

To hold der kæmper med at få spillet holdet sammen, tørnede sammen i Tønderhal 2 søndag eftermiddag, og det kunne ses på spillet, der bar præg af fight og enkeltmands præstationer. HC Midtjylland har op til denne sæson hentet Stoholm målanden Nicolai Mortensen og ligesom sidst skulle han volde os store problemer.

Felix Kasch kunne hverken forsvar eller keeper styre når han kom i fart, og indspillene  til Jimmi Elmgaard sad lige i skabet. Jimmi havde også styr på Mortensen. Efter 13 minutter kunne Jimmi med sit 3.mål gøre det til 6-6, men ak, kort efter måtte Jimmi på skadestuen og syes i hånden.

Det fik konsekvenser da der ikke blev scoret flere stregmål i kampen. Holdene skiftedes til at score og efter 19 minutter ved stillingen 9-10 tog TMT timeout og Henk Muus Meyer blev sat i mål. Det skulle vise sig at være en god ide, da Henk diskede op med redninger af aller højeste klasse og TMT kunne gå til pause, foran 14-12.

Med endnu to energimål af Felix Kasch kom TM Tønder på 16-13 og senere 19-16. Vi havde flere muligheder for at trække fra men tog dem ikke, og så stod der i stedet 19-19. Holdene skiftedes igen til at score og ved 24-24 med lidt over to minutter tilbage kom vi i overtal. Den periode tabte vi 0-1 og det var måske lige netop her vi tabte kampen. 20 sekunder før tid udlignede Alexander Hansen, men med et flot vip lykkedes det HCM at vinde 25-26 i de døende sekunder.

Stor ros til Henk Muus Meyer der kun lukker 15 mål ind i de 40 minutter han fik og til Felix Kasch der scorede 9 mål. Vi kæmper videre med at få spillet til at lykkes.

Bittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert NederlagBittert Nederlag

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden