Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Skrevet d. 22. april 2017 af
Flemming Sørensen
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Alt tegner til at kulissen til søndagens kamp mod Skive FH, vil slå alt hvad der tidligere er set i Tønder – og det siger ikke så lidt! Der har forud for kampen været en helt usædvanlig interesse for opgøret, hvor der forhåbentlig bliver plads i hallen til alle der vil se kampen……

Netop den fantastiske hjemmebane, bliver et vigtigt element i bestræbelserne på endnu en sæson i 888-ligaen. Søndag skal ALLE yde det maksimale – både på og uden for banen. Sportschef Rene´ Hamann Boeriths opfordrer tilskuerne til at yde alt for hjemmeholdet:
”Vi har en helt fantastisk hjemmebane i Tønder, og i morgen skal spillerne mærke maksimalt støtte hele vejen. Tilskuerne skal være med til at sætte modstanderne under pres, for Tønder Hal 2 er ikke et rart sted at være modstander. Tilskuerne kan med deres støtte være en vigtig faktor i forhold til, at vi også i næste sæson skal være et ligahold! Vi så i Skive, hvordan opbakningen fra ikke mindst TMT Red Support, var med til at holde gnist og gejst hos spillerne, så det er helt uvurderligt, at der i morgen skabes en intens opbakning til hjemmeholdet”

Hjemmebanen har ellers ikke været en fordel i de to første opgør, hvor Skive først vandt i Tønder og tre dage senere tog TM Tønder til Skive og vandt i Freja Arena. I morgen SKAL der laves om på denne statistik! Sportschefen er dog overbevist om, at det er TM Tønder der har lært mest af de to foregående opgør:
”Skive gjorde det rigtig flot i den første kamp i Tønder, og de holdt moralen helt til slut. Omvendt var det vores spillere som ydede en fantastisk indsats i Skive i torsdags, bedst som alle troede vi var væk. Det har naturligvis givet et kolossal moralsk rygstød for alle på og omkring holdet. Med mod, vilje og nogle taktiske træk blev kampen i Skive fuldstændig vendt på hovedet. Vores spillere udviste en hel enorm aggressivitet det sidste kvarter – den ageren skal med fra start på søndag”

Ingen tvivl om, at det kommer til at koge i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag. Med 1-1 efter de to første opgør, så forudser Rene` Hamann Boeriths da også en åben kamp:
”Det bliver en åben kamp, hvor vi skal præsterer max! Begge har vundet et opgør, men jeg tror på, at de erfaringer vi har gjort efter de to kampe, vil betyde at vi trækker os sejrrigt ud af søndagens opgør. Men igen – spillerne SKAL have maksimal opbakning, for det kan få en helt afgørende betydning”

Følg opfordringen fra Rene` Hamann Boeriths, og kom i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00, men kom i RIGTIG GOD TID. TM Tønder forventer mange tilskuere til opgøret. Værd med til at give den max gas, så vi også i næste sæson spiller i 888-ligaen.

Vi ses til ÅRETS KAMP – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden