Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Skrevet d. 22. april 2017 af
Flemming Sørensen
Boeriths: Spillerne skal have maksimal opbakning

Alt tegner til at kulissen til søndagens kamp mod Skive FH, vil slå alt hvad der tidligere er set i Tønder – og det siger ikke så lidt! Der har forud for kampen været en helt usædvanlig interesse for opgøret, hvor der forhåbentlig bliver plads i hallen til alle der vil se kampen……

Netop den fantastiske hjemmebane, bliver et vigtigt element i bestræbelserne på endnu en sæson i 888-ligaen. Søndag skal ALLE yde det maksimale – både på og uden for banen. Sportschef Rene´ Hamann Boeriths opfordrer tilskuerne til at yde alt for hjemmeholdet:
”Vi har en helt fantastisk hjemmebane i Tønder, og i morgen skal spillerne mærke maksimalt støtte hele vejen. Tilskuerne skal være med til at sætte modstanderne under pres, for Tønder Hal 2 er ikke et rart sted at være modstander. Tilskuerne kan med deres støtte være en vigtig faktor i forhold til, at vi også i næste sæson skal være et ligahold! Vi så i Skive, hvordan opbakningen fra ikke mindst TMT Red Support, var med til at holde gnist og gejst hos spillerne, så det er helt uvurderligt, at der i morgen skabes en intens opbakning til hjemmeholdet”

Hjemmebanen har ellers ikke været en fordel i de to første opgør, hvor Skive først vandt i Tønder og tre dage senere tog TM Tønder til Skive og vandt i Freja Arena. I morgen SKAL der laves om på denne statistik! Sportschefen er dog overbevist om, at det er TM Tønder der har lært mest af de to foregående opgør:
”Skive gjorde det rigtig flot i den første kamp i Tønder, og de holdt moralen helt til slut. Omvendt var det vores spillere som ydede en fantastisk indsats i Skive i torsdags, bedst som alle troede vi var væk. Det har naturligvis givet et kolossal moralsk rygstød for alle på og omkring holdet. Med mod, vilje og nogle taktiske træk blev kampen i Skive fuldstændig vendt på hovedet. Vores spillere udviste en hel enorm aggressivitet det sidste kvarter – den ageren skal med fra start på søndag”

Ingen tvivl om, at det kommer til at koge i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag. Med 1-1 efter de to første opgør, så forudser Rene` Hamann Boeriths da også en åben kamp:
”Det bliver en åben kamp, hvor vi skal præsterer max! Begge har vundet et opgør, men jeg tror på, at de erfaringer vi har gjort efter de to kampe, vil betyde at vi trækker os sejrrigt ud af søndagens opgør. Men igen – spillerne SKAL have maksimal opbakning, for det kan få en helt afgørende betydning”

Følg opfordringen fra Rene` Hamann Boeriths, og kom i Tønder Hal 2 søndag eftermiddag. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00, men kom i RIGTIG GOD TID. TM Tønder forventer mange tilskuere til opgøret. Værd med til at give den max gas, så vi også i næste sæson spiller i 888-ligaen.

Vi ses til ÅRETS KAMP – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden