Bøvlet opgave venter i København

Bøvlet opgave venter i København

TM Tønder skal på søndags opgave i København, nærmere betegnet i Frederiksberghallen, og det kan godt gå hen og blive noget af en bøvlet opgave. FIF har 13 point for 15 kampe efter sejre over bl.a. TMT, hvor de vandt 31-32 i Tønderhallerne. Med samme cifre slog de TMS i efteråret og senest spillede de 32-32 mod samme TMS, der er rækkens tophold. To sikre sejre over Otterup og en udesejr over Rækker Mølle er også værd at bemærke.

Det FIF er super dygtige til, er at spille håndbold med masser af fart. De skyder masser af mål og med 448 mål i 15 kampe er de blandt de bedste i den disciplin. De lukker også ret mange mål ind. Hele 500 gange har deres keepere måttet hive bolde ud af nettet og det er klart dårligst af alle.

Men hvad skal TM Tønder så gøre for at hente begge point i FIF, der har startet 2023 med 29-23 over Otterup og 32-32 mod TMS. Vi skal for alt i verden ikke bare løbe med dem, for så bliver kampen på deres præmisser og vi får det svært. Der skal først og fremmes arbejdes benhårdt i forsvaret. De har tabt stort til Grindsted og TSØ der netop står stærkt i forsvaret, så hvad enten vi står 6-0 eller 5-1, så skal der arbejdes benhårdt og vi skal slås om hver en cm af banen.

Desuden skal vi sørge for at afslutte fornuftigt. Smider vi bolden ind i hænderne på keeperen, så er der straks afregning i den anden ende, så det skal vi undgå. Også tekniske fejl skal undgåes, af samme årsag. Og så skal det etablerede angrebsspil sidde lige i skabet, lige som returløb, også efter scoringer er vigtig. Syv mod seks vil næppe være løsningen mod FIF. Vi skal altså med andre ord spille en perfekt kamp, så vi ikke får ørene i maskinen. Lykkes vi med disse ting, er FIF skam til at tale med, men det bliver virkelig svært.

Det skal blive spændende at se om vi får spillet kampen på vore præmisser. Hvis du synes det er lidt for spændende, kun at følge med på livescore, så skulle kampen kunne ses på tophåndboldapp’en på søndag fra klokken 15.30.

Vi håber på 2 point, det vil gøre livet i 1.division lidt lettere. Sammen er vi stærke.