Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder
Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder
Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder
Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder

Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder

BSV-træner Peter Bredsdorff Larsen ser frem til at spille første officielle kamp i denne sæson

Skrevet d. 28. august 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Foto fra BSV-website
Bredsdorff: Vi glæder os til at komme til Tønder

Når der tirsdag aften klokken 19:00 fløjtes op til den første officielle kamp i sæsonen 2017/2018, så er det ikke hvem som helst der kommer på besøg i Tønder Hal 2. TM Tønder skal som bekendt op mod sidste års vindere af Santander Cuppen, BSV. En modstander fra øverste danske hylde, som kommer topmotiveret til Tønder i bestræbelserne på at sikre sig avancement i turneringen.

BSV har spillet en række træningskampe og sluttede senest i weekenden mod Drammen fra Norge, hvor holdet måtte indkassere et fem måls nederlag. Et er dog træningskampe, noget helt andet er kampe med noget på spil.Og BSV-træner Peter Bredsdorf Larsen, så glæder alle sig til at spille officielle kampe og er derfor topmotiveret, når de løber på banen i Tønder:
”Vi er helt beviste om, at vi skal være der 100 procent. Mange hold har erfaret, at det kan være rigtig vanskeligt og vinde i Tønder Hallen. Fornemmer tilskuerne her at hjemmeholdet kan sejre, så bliver der en meget intens stemning i hallen. Det er første kamp i sæsonen, hvor det rigtig tæller noget, hvilket betyder vi skal være ekstra opmærksomme og fokuseret. Tønder har ikke skiftet meget ud i truppen, og de har en god kombination af nogle unge talentfulde  spillere samt rutinerede kræfter, der gør dem til et godt hold. Skytter som Oliver Eggert og Rune Schrøder samt den snu playmaker Stoklund har vi naturligvis et vågent øje med. Med tilgangen af især Emil Bergholdt og den tidligere BSV-spiller, Kristian Klitgaard, så er der kommet flere dimensioner i deres spil. Tønder er et opportunistisk hold, der i flere træningskampe har spillet rigtig godt. Så vi tager bestemt ikke let på opgaven!”

Vi glæder os til at byde velkommen til Peter Bredsdorff og hans mandskab. Om det lykkes TM Tønder at besejre BSV, og dermed komme et skridt nærmere Final4, kan du selv opleve tirsdag den 29.august klokken 19:00.

Kom i hallen og støt drengene.

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden