Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division
Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division
Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division
Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division

Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division

Skrevet d. 10. januar 2017 af
Flemming Sørensen
Brian Smidemann har fået ansvaret for 3. division

Brian Smidemann har i julepausen overtaget ansvaret for klubben 2.hold i 3.division og debuterede i weekenden med en sejr i den vigtige udekamp mod Vamdrup. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt, men hvad mener træneren selv om de nye opgaver?

Brian har i de seneste sæsoner været tilknyttet TM Tønders ungdomsafdeling. Her har han dels har været træner for U16 drengene, men siden 2012 fortrinsvis trænet ungdomshold på pigesiden. Brian har stået i spidsen for såvel U16 og U18 pigerne og i en enkelt sæson været med omkring 3.division damerne. I indeværende sæson er Brian træner for U16 pigerne, hvor han er assisteret af Line Nielsen og Anna Lindholm samt Gitte Winther (holdleder)

Brian er kendt som en entusiastisk og engageret træner, som med stor medleven ofrer rigtig meget tid på håndbolden i TM Tønder. Trods de i forvejen mange ”håndboldopgaver”, så sagde han alligevel ja, da han i julepausen fik tilbudt at overtage ansvaret for klubbens seniorhold i 3.division. I fuldstændig overensstemmelse med tidligere træner, Morten Mose, takkede Brian ja til den nye udfordring.

”Opgaven er rigtig spændende! Der er nogle dygtige unge spillere, der fortrinsvis er fra lokalområdet. Enkelte af dem har jeg trænet da de var U14 og har med spænding fulgt dem gennem ungdomsårene. Kendetegnede for spillerne er en rigtig god vilje og indstilling til at blive dygtigere. Dette er to vigtige motivationsfaktorer for mig”

Holdet er lige nu placeret i den nederste halvdel af rækken, men det er ifølge den nye træner rigtig vigtigt, at holdet sikre sig forbliven i rækken:

”Vores overordnede målsætning er at blive i rækken. Det mener jeg helt sikkert også vi har potentialet til. Hvis alt former sig, så mener jeg ikke det er urealistisk at vi kan slutte på en 5.plads. Ud over det resultatmæssige, så er det vigtigt for mig, at spillerne kommer til at føle sig som et hold, hvor ALLE spillere føler sig værdsat. Målet med 2. holdet er jo bl.a. at give de nye seniorspillere erfaring og forhåbentlig på sigt kunne udvikle nogle af dem til ligaholdet”

Selvom der er kommet nye opgaver til, så bibeholder Brian Smidemann stadig arbejdet med pigerne på U16 holdet. Her er 2. halvdel af sæsonen lige begyndt og holdet startede med en sejr – dette i en kamp, hvor Brian havde den ene af de unge assistenter, nemlig Anna Lindholm Bøgh på bænken samt holdleder Gitte Winther til at assistere.

”Jeg holder naturligvis fast i det arbejde som er påbegyndt med U16-pigerne. Jeg kører træningerne sammen med Line og Anna, men der er så et par kampe, hvor der er sammenfald med spilletidspunkt. I weekenden viste de to unge assistenter, at de har et fint overblik og styrede pigerne til sejr. Det er bestemt ikke et fravalg af U16-pigerne, og med den stab af hjælpetrænere, holdleder Gitte Winther og hjælpere i det hele taget, som er omkring holdet, så ser jeg med fortrøstning frem til de kommende opgaver.

De næste opgaver på bænken for Brian er søndag den 15.januar, hvor såvel U16 pigerne og 3.division herrer spiller på hjemmebane i Tønder Sport- og Fritidscenter.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden