BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg

BSV og Nøddesbo kommer på besøg

TM Tønder kommer på en vanskelig opgave, når holdet tirsdag får besøg af BSV i Santander Cup

Skrevet d. 28. august 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
BSV og Nøddesbo kommer på besøg

Tirsdag aften klokken 19:00 får TM Tønder Håndbold besøg af Bjerringbro/Silkeborg, når der spilles 1/8 finale i årets Santander Cup. Det bliver samtidig første officielle optræden for det nye TM Tønder mandskab – ligesom det er første officielle kamp for gæsteholdets populære Jesper Nøddesbo, der er kommet ”hjem” fra Barcelona.

TM Tønder sluttede sidste sæson af med en sejr i Santander Cup mod Mors/Thy håndbold, og kvalificerede sig dermed til 1/8 finalen. Ved lodtrækningen kom BSV op af hatten – en vanskelig, men attraktiv modstander.
Sidste sæsons bronzevindere har igen i denne sæson en uhyre stærk trup, og er da således også blandt favoritterne til at vinde både Santander Cup og DM-titlen. Holdet har sagt farvel til Allan Damgaard, Rasmus Kier og Kristian Ørsted samt naturligvis ”vores” Kristian Klitgaard. Tilgengæld har holdet sikret sig populære Jesper Nøddesbo, ligesom Mads Øris er vendt retur fra Skive FH. Talentet Martin Risom er kommet til fra Odder, mens også profiler som Lars Skaarup og Frederik Skov har suppleret en i forvejen stærk trup, der tæller navne som Michael Knudsen, Nikolaj Markussen, Sebastian Skube og Søren Rasmussen.

Der venter dermed vores hold en svær opgave, men intet er umuligt. TM Tønder har tidligere drillet BSV i pokalkampe, og vist at Tønder Hal 2 er et vanskeligt sted og vinde for udeholdene. Holdet har haft en god forberedelsesfase, og kampen mod BSV bliver en god test, inden turneringen begynder næste weekend. Træner Torben Sørensen glæder sig også til debuten som træner for TM Tønder:
”Det bliver fedt at komme “rigtigt i gang” og så mod BSV. Det er en attraktiv, men hård modstander, vil skal starte mod. De har et hold af store profiler, som kender hinanden særdeles godt. Vi har til gengæld mange unge spillere på holdet og denne kamp bliver vores første vigtige kamp sammen. Derfor handler det om at få alle positive momenter med videre. Vi skal møde et af Danmarks allerbedste hold, så presset er naturligvis på dem. Derfor bør vi også kunne spille frit og give den max gas – så må vi se hvor langt det rækker”

Det vil naturligvis være en kæmpe overraskelse, hvis TM Tønder formår at besejre BSV. Hjemme i Tønder har holdet dog tidligere leveret fornemme resultater, og med den talentfulde trup som er samlet, så kan ”miraklet” godt lykkes. Fokus hos træneren, er dog i første omgang på, at opfylde små delmål:
”Vi tror selvfølgelig på det! Det handler om at dele kampen op i små bidder, opfylde de enkelte opgaver og så se hvordan det går i løbet af de 2 x 30 minutter. Mod så stærk en modstander, vil der naturligvis være en fare for at falde igennem, men vi vil kæmpe, alt det bedste vi har lært så det bliver en god oplevelse for alle – både på og uden for banen”, siger den nye TM Tønder træner, Torben Sørensen.

Op til kampen er der lidt overbelastningsskader hos Mads Thomsen, Benjamin Holm og Martin Kjærgaard, så det er uvist hvor meget de kan spille. De øvrige er topmotiveret til at vise sig frem foran et trofast hjemmepublikum, som igen kan glæde sig til at se holdet i aktion.

Kom i hallen tirsdag aften og vær med til igen at skabe en fantastisk stemning og støtte vores hold på vej mod Final4. Dørene åbnes klokken 17:30 og kampen fløjtes i gang klokken 19:00 af de to dommere Per Olesen og Mads Hansen.

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden