BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg
BSV og Nøddesbo kommer på besøg

BSV og Nøddesbo kommer på besøg

TM Tønder kommer på en vanskelig opgave, når holdet tirsdag får besøg af BSV i Santander Cup

Skrevet d. 28. august 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
BSV og Nøddesbo kommer på besøg

Tirsdag aften klokken 19:00 får TM Tønder Håndbold besøg af Bjerringbro/Silkeborg, når der spilles 1/8 finale i årets Santander Cup. Det bliver samtidig første officielle optræden for det nye TM Tønder mandskab – ligesom det er første officielle kamp for gæsteholdets populære Jesper Nøddesbo, der er kommet ”hjem” fra Barcelona.

TM Tønder sluttede sidste sæson af med en sejr i Santander Cup mod Mors/Thy håndbold, og kvalificerede sig dermed til 1/8 finalen. Ved lodtrækningen kom BSV op af hatten – en vanskelig, men attraktiv modstander.
Sidste sæsons bronzevindere har igen i denne sæson en uhyre stærk trup, og er da således også blandt favoritterne til at vinde både Santander Cup og DM-titlen. Holdet har sagt farvel til Allan Damgaard, Rasmus Kier og Kristian Ørsted samt naturligvis ”vores” Kristian Klitgaard. Tilgengæld har holdet sikret sig populære Jesper Nøddesbo, ligesom Mads Øris er vendt retur fra Skive FH. Talentet Martin Risom er kommet til fra Odder, mens også profiler som Lars Skaarup og Frederik Skov har suppleret en i forvejen stærk trup, der tæller navne som Michael Knudsen, Nikolaj Markussen, Sebastian Skube og Søren Rasmussen.

Der venter dermed vores hold en svær opgave, men intet er umuligt. TM Tønder har tidligere drillet BSV i pokalkampe, og vist at Tønder Hal 2 er et vanskeligt sted og vinde for udeholdene. Holdet har haft en god forberedelsesfase, og kampen mod BSV bliver en god test, inden turneringen begynder næste weekend. Træner Torben Sørensen glæder sig også til debuten som træner for TM Tønder:
”Det bliver fedt at komme “rigtigt i gang” og så mod BSV. Det er en attraktiv, men hård modstander, vil skal starte mod. De har et hold af store profiler, som kender hinanden særdeles godt. Vi har til gengæld mange unge spillere på holdet og denne kamp bliver vores første vigtige kamp sammen. Derfor handler det om at få alle positive momenter med videre. Vi skal møde et af Danmarks allerbedste hold, så presset er naturligvis på dem. Derfor bør vi også kunne spille frit og give den max gas – så må vi se hvor langt det rækker”

Det vil naturligvis være en kæmpe overraskelse, hvis TM Tønder formår at besejre BSV. Hjemme i Tønder har holdet dog tidligere leveret fornemme resultater, og med den talentfulde trup som er samlet, så kan ”miraklet” godt lykkes. Fokus hos træneren, er dog i første omgang på, at opfylde små delmål:
”Vi tror selvfølgelig på det! Det handler om at dele kampen op i små bidder, opfylde de enkelte opgaver og så se hvordan det går i løbet af de 2 x 30 minutter. Mod så stærk en modstander, vil der naturligvis være en fare for at falde igennem, men vi vil kæmpe, alt det bedste vi har lært så det bliver en god oplevelse for alle – både på og uden for banen”, siger den nye TM Tønder træner, Torben Sørensen.

Op til kampen er der lidt overbelastningsskader hos Mads Thomsen, Benjamin Holm og Martin Kjærgaard, så det er uvist hvor meget de kan spille. De øvrige er topmotiveret til at vise sig frem foran et trofast hjemmepublikum, som igen kan glæde sig til at se holdet i aktion.

Kom i hallen tirsdag aften og vær med til igen at skabe en fantastisk stemning og støtte vores hold på vej mod Final4. Dørene åbnes klokken 17:30 og kampen fløjtes i gang klokken 19:00 af de to dommere Per Olesen og Mads Hansen.

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden