Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”
Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”
Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”
Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”

Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”

TM Tønder har tirsdag muligheden for at spille sig i Håndboldligaen

Skrevet d. 13. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Cheftræneren: “Samme tilgang som til første kamp”

TM Tønder skabte i fredagens kamp et særdeles godt udgangspunkt, forud for opgøret hjemme i Tønder Hal 2 tirsdag aften klokken 21:00. Med sejren på 25-23 i Kolding, fik holdet på bedste vis bevist, at det er fuldt fortjent, at de nu får en gylden mulighed for at spille sig i håndboldligaen – og sende KIF Kolding ned i 1. division.

Samtidig med at det er sæsonens sidste hjemmekamp, så er det også en farvel til spillere som Lasse Hamann Boeriths, Hans Martin Asmussen, Rolf Ravn og Emil Bergholt. Det vil være den helt perfekte afsked med disse kæmper, hvis de kunne afslutte deres tid i Tønder med en sejr…..eller en uafgjort er faktisk også helt ok.

Der har været en helt enorm interesse for dette opgør. Det vil naturligvis være en nærmest utænkelig situation, hvis TM Tønder kan slå hæderkronede KIF Kolding ud af landets bedste række. Den spænding og intensitet vil mange gerne opleve – og vi bliver mange i morgen i Tønder Hal 2. Lad håndbold Danmark opleve vores intense hjemmebane, hvor der kan skabes en helt speciel stemning. Det bliver varmt, svedigt og et lydinferno uden sidestykke. Vi har oplevet det flere gange – senest mod Fredericia i februar, men i morgen bliver det endnu mere intens. Nogle har kaldt kampen for den vigtigste i begge klubbers historie – det bliver et drama fra start til slut!

Om opgaven der venter, siger cheftræner Torben Sørensen:
“Vi har netop afsluttet den sidste træning inden opgøret, og jeg oplever en trup som er helt på toppen. Der er en meget stor tro på egne evner, og spillerne udviser en helt utrolig gejst. De glæder sig så meget til kampen i morgen. Vi har nøjagtig samme tilgang til kampen, som vi havde til det første opgør i Kolding, hvor vi igen spiller for at opnå noget, og ikke for at miste noget. Vi vil naturligvis utrolig gerne gøre det færdigt i morgen, men skal vi ud i en 3. kamp, så er vi også helt klar til det.”

Selvom TM Tønder vandt det første indbyrdes opgør, så er holdet ikke favoritter til kampen den 14. maj:
“I mine øjne så er Kolding favoritter til opgøret. Vi så i den første kamp, at de har nogle utrolig dygtige individualister, og hvis vi ikke er 100 % fokuseret gennem samtlige minutter, så kan de hurtigt lave en række mål ud af ingenting. Omvendt har vores spillere masser af energi og med den hjemmebane som vi har i Tønder, så tror jeg vi kan byde Kolding op til dans igen. Vi ved at hjemmepublikummet kan skabe en unik stemning, og det håber jeg sker igen tirsdag. Håndbold Danmark skal se Tønder Hal 2 fra den bedste side, så skal vi nok gøre alt hvad vi kan inden for linjerne – det bliver fedt.”

Kampen fløjtes i gang klokken 21:00, og vises på TV2 Sport. Det bliver et brag!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden