Christian: Vi kæmper hele kampen
Christian: Vi kæmper hele kampen
Christian: Vi kæmper hele kampen
Christian: Vi kæmper hele kampen

Christian: Vi kæmper hele kampen

Christian Trans pillede i perioder glansen af Odders skytter.

Skrevet d. 22. oktober 2018 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Christian: Vi kæmper hele kampen

På en dag hvor ikke alt lykkedes lige godt, fik TM Tønder hevet 2 vigtige point hjem mod et godt kæmpende hold fra Odder, der i 50 minutter var en ligeværdig modstander. Efter kampen sagde en velspillende Christian Trans:

– Jeg synes kampen svingede meget, synes det var svært, virkelig at brænde igennem. Der er ikke nogen af os der rammer kampen, men vi kæmper hele kampen og det er derfor vi vinder over et hold som Odder.

Christian Trans selv havde ellers rigeligt med redninger mod Odder, og da vi spurgte ind til lige netop det, sagde han med et skævt smil: – Har jeg ikke altid det? Inden han fortsatte:

– Jeg synes virkelig vores forsvar står rigtigt godt. Vi har virkelig fundet hinanden i forsvaret. I de første tre kampe var vi der ikke helt 100 procent, men jeg synes virkelig at vi er en enhed, og især Jeppe (Jonasson red.) er rigtig god til at kommunikere og virkelig sige: “nu gør vi det, nu gør vi det”. Han har altid en plan, og så får vi også styr på deres strege i 2.halvleg.

Under kampen, og ikke mindst i 2.halvleg blev Christian gang på gang hyldet af TMT Red Support med Christian Christian Christian råbene, når han havde taget en bold, noget som Christian er rigtig glad for.

– Det er fantastisk, det kan jeg godt vænne mig til. Det gør noget, det gør det. En kulisse som den her, det er der ikke mange der har. Når man spiller i f.eks. Køge, der er det lidt svært, men man er altid tændt i Tønderhal 2.

 

Christian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampenChristian: Vi kæmper hele kampen

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden