Comeback rakte ikke

Casper Madsen, Thomas Clausen, Rasmus Mathiesen, Mikkel Ebeling og Lars Kooij kunne alle tage plads bag udskifningsbænken, så det var et smalt hold TM Tønder stillede op med. Det var dermed de to rutinerede backs, Benjamin Holm og Troels Vejby der skulle hive holdet op, og lad det være sagt med det samme, det lykkedes de ikke med.

Vendsyssel scorede i deres første 8 angreb, samtidig med at TM Tønder skød deres keeper Marcus Raakjær varm, og efter 10 minutter var stillingen således 4-8. Vendsyssel begyndte at brænde flere chancer, primært fordi de ikke ramte målet, men TM Tønder kom bare ikke rigtigt tættere på og en dum fejl til sidst betød pausestilling på 12-16.

Starten af 2.halvleg var ikke meget bedre. Dy yngste spillere hos TMT forsøgte ihærdigt og især Kasper Lydiksen var skarp i forsvaret og vandt nogle bolde som han selv løb op og scorede på. Midtvejs i 2.halvleg var vi dog stadig nede med fire, ved stillingen 19-23. Simon Egtved der ikke havde stået nogen stor 1.halvleg kom tilbage i målet med ny energi, og med en række flotte redninger fik han sat gang i et comeback.

Det blev 24-25 med 10 minutter tilbage og 26-26 med 5 minutter tilbage. Vi var på bolden ved 26-26 og Vendsyssel stod virkelig og hev efter vejret. Det forsøgte Rasmus Mose at udnytte, men bolden gik over mål. Vendsyssel kørte derefter et langt angreb med masser af afleveringer, som de i øvrigt havde haft held med hele kampen og fik scoret til 26-27. TM Tønder brændte herefter et straffekast og i næste angreb scorede deres keeper i tomt mål. Jesper Redlefsen fik reduceret og 10 sekunder før tid havde vi bolden, men fik ikke skabt noget med den. Derfor vandt Vendsyssel 27-28 i en lidt kedelig kamp, der dog fik lidt nerve til sidst.