Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg
Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg
Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg
Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg

Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg

Parterne i dansk håndbold går sammen om at indføre et nyt fælles awardshow for at hædre aktørerne i Danmarks førende familiesport.

Skrevet d. 2. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Pressefoto DHF
Dansk håndbold samles om stort fælles show i Viborg

Dansk Håndbold Award 2018 er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold og præsenterer derfor det bedste af det bedste inden for alle områder af sporten.
Mandag den 4. juni er der lagt op til en sand håndboldfest i Viborg. Viborg Kommune og håndboldens tre parter har nemlig givet hinanden hånd på, at den midtjyske by i tre år er vært for det nye, store
håndboldshow. Det betyder, at showet de to første år kommer til at foregå i det flotte Viborg Rådhus og i Viborg Stadionhal – og fra 2020 i Tinghallen Kongres- og Musikhus, som vil stå færdig efter en større ombygning.

Håndboldens efterhånden faste TV-partner, TV 2, får studie i Viborg Stadionhal, hvorfra TV 2 Sport tager det bedste fra showet med i dækningen af ”Året der gik” i dansk håndbold i forbindelse med turneringsafslutningen for de bedste danske håndboldrækker.

Billetsalget forventes at åbne primo april 2018, når de sidste detaljer er faldet på plads, og det bliver muligt for håndboldinteresserede at sikre sig billet. Der forventes en opsætning hvor showet kan huse ca. 2.000- 2.500 gæster, så der forventes trængsel når billetsalget åbner.

Store smil bag partnerskab

”Der har ikke været mange udfordringer i samarbejdet omkring at få denne event op at stå, for vi er alle enige om, det er naturligt, at vi slutter håndboldåret af med en fest for alle spillets parter. Det har på vores rejse rundt til blandt andet klubber, spillere og TV2 været utrolig nemt at få opbakning til projektet, hvilket bekræfter os i, at tiden er inde til Dansk Håndbold Award, ” fortæller Michael Sahl Hansen, direktør i Håndbold Spiller Foreningen.

Også dialogen med Viborg som værtsby har været en god oplevelse.

”Alle har fra starten haft en god fornemmelse af mulighederne, og vi fik os talt frem til en god ramme i et godt og konstruktivt samarbejde i løbet af sidste efterår”, fortæller Thomas Christensen, direktør i Divisionsforeningen Håndbold.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Viborg Kommune, Mads Panny, er meget begejstret for at få Dansk Håndbold Award til Viborg. Han glæder sig til at modtage de mange gæster og siger:
”Viborg Kommune er en sportskommune og håndbold er en vigtig del af Viborgs DNA. Derfor er det oplagt for os at bygge videre på det DNA og blive en aktiv spiller i udviklingen en den nye håndboldevent”

Borgmester Ulrik Wilbek ser aftalen i et bredere perspektiv og tilføjer:
”I Viborg Kommune er sporten en vigtig del af vores satsning på event-turisme og profilering af området. Den nye event skal være med til at udbygge vores position på det område sammen med eksisterende events som f.eks. Generation Handball og hjemmebanekampene for det kvindelige fodboldlandshold.”

Parterne forventer at kunne offentliggøre dele af programmet og yderligere information om billetsalg med mere i midten marts 2018.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden